Antena Căutare

Cad unu' dupa altu': si Tanase s-a accidentat

Lista jucatorilor pe care Piturca nu se poate baza la meciul cu Albania, de marti, ora 22:00, liveTEXT A1.ro, , s-a marit dupa ce Cristi Tanase a parasit si el antrenamentul de astazi.

Sinmartean, Moti si Gardos, accidentati si Rat, suspendat pentru cumul de cartonase galbene, au parasit deja cantonamentul "nationalei".

In aceste conditii, selectionerul a inceput sedinta de pregatire de la Mogosoaia cu 20 de fotbalisti, dar pana la finele ei a ramas cu 19 dupa ce Tanase, pregatit ca titular pentru meciul cu Albania, a resimtit dureri la picior si a iesit din antrenament. Pana aseara se spera in recuperarea lui Gardos, dar cum acest lucru devenise putin probabil dupa cum evolua entorsa stelistului, Piturca a decis sa-l trimita acasa. In schimb, Gabi Tamas, si el cu probleme medicale, a facut tot antrenamentul.

Tanase va face totusi deplasarea la Tirana, iar in cazul in care nu va fi recuperat, Cocis i-ar putea locul in echipa de start.

La ora 17:00 este programata decolarea charterului nationalei spre Tirana pentru ultimul joc din grupa, cu Albania. Partida are ca miza pozitia din clasament, tricolorii putand fi depasiti si de Belarus daca pierd marti pentru ca la egalitate de puncte, 13, stam mai prost decat ei la meciuri directe, 0-0 la Minsk si 2-2 la Bucuresti.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

IPOTEZA SOC! Ion Craciunescu ar putea renunta la sefia CCA... Unirea Alba Iulia - UTA 1-0 / Ardelenii intra in carti pentru promovare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x