Antena Căutare

Cadu vrea sa fie naturalizat

Ricardo Cadu, capitanul celor de la CFR Cluj, spune ca isi doreste sa ramana in continuare la gruparea din Ardeal si ca ar vrea sa joace pentru echipa nationala a Romaniei.

"Imi doresc sa continuu la Cluj. Acum ma gandesc numai la CFR, voi vedea pe viitor daca voi ajunge la nationala Romaniei. Putem sa recuperam diferenta fata de Dinamo", a spus Ricardo Cadu. Portughezul in varsta de 29 de ani se afla de peste 5 ani in Romania si si-a depus inca din luna mai actele pentru a dobandi cetatenia, dorind sa se stabileasca la Cluj.

Obtinerea cetateniei ii aduce lui Cadu doua avantaje imediate. Primul, legat de cariera sa de fotbalist, e acela ca poate juca in "nationala" Romaniei. Capitanul feroviarilor n-a evoluat deloc pentru Portugalia, dar spera sa aiba o cariera suficient de lunga pentru a prinde un turneu final cu Romania. Al doilea avantaj e cel legat de afaceri. Ca si cetatean roman va putea investi in nume propriu in imobiliare, domeniu de care e tentat, conditiile pentru straini fiind inca restrictive.


"Am destule sa-i ofer Romaniei. De altfel, ma simt dator fata de aceasta tara. Tot ce am acum i se datoreaza"
Ricardo Cadu, mai 2011

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Gigi Becali: "Steaua se intoarce in Ghencea doar cu macaraua"... Criza la UTA: Victorii in urmatoarele meciuri sau salarii blocate pentru jucatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x