Antena Căutare

CAF a ridicat sanctiunile decise impotriva nationalei statului Togo

Confederatia Africana de Fotbal (CAF) a ridicat sanctiunile decise in luna ianuarie in cazul nationalei statului Togo, care s-a retras de la Cupa Africii pe Natiuni dupa un atac armat soldat cu doi morti din cadrul delegatiei togoleze, informeaza AFP.

"Comitetul Executiv al CAF, sub auspiciile presedintelui FIFA, Joseph Blatter, a decis sa ridice sanctiunile prin care nationalei din Togo ii era interzisa participarea la urmatoarele doua editii ale Cupei Africii pe Natiuni. Ca urmare a ridicarii sanctiunii, Togo va putea juca in preliminariile CAN din 2012"


La 30 ianuarie, presedintele CAF, Issa Hayatou, anuntase ca nationala statului Togo va fi suspendata de la urmatoarele doua editii ale Cupei Africii pe Natiuni. Suspendarea a fost decisa dupa retragerea reprezentativei din Togo de la CAN-2010 din Angola, ca urmare a unei ambuscade ce a dus la decesul a doi dintre membrii delegatiei. CAF a considerat atunci ca insistentele premierului togolez fata de retragerea nationalei de la CAN-2010 au constituit un "amestec guvernamental" in fotbal.

Potrivit forului african, oficialii togolezi au recunoscut ca au gresit, mai ales pentru ca nu au comunicat CAF ca s-au retras de la Cupa Africii pe Natiuni.

Potrivit unor surse citate de AFP, Joseph Blatter a insistat la CAF pentru ca sanctiunea togolezilor, considerata prea severa in Africa, sa fie ridicata.

sursa: Mediafax

VIDEO Atletico Madrid a castigat Europa League... Oficial: Leonardo va renunta la conducerea tehnica a clubului AC Milan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x