Antena Căutare

Calificare incredibila a lui Lyon in Cupa Ligii Frantei

Echipa lui Remi Garde a reusit sa intoarca scorul in fata lui Lille si sa se califice in semifinalele Cupei Ligii, desi a jucat apoape 70 de minute in inferioritate numerica.

Olympique Lyon incepea partida cu Lille decimata in aparare. Din cei 4 fundasi ce alcatuiau linia de fund, doar unul era titular obisnuit: Cissonko pe stanga. In rest, cuplul central Gonalons - Umtiti era format dintr-un inchizator si un debutant.

Iar pe dreapta, Dabo a dorit sa demonstreze ca nu acolo e postul lui si a intrat criminal la Bonard in minutul 11. Arbitrul Laurent Duhamel i-a aratat rosu direct, asa ca OL a ramas in inferioritate numerica.

Lille a profitat si a deschis scorul prin Joe Cole, lansat perfect in adancime. Fotbalistii lui Rudy Garcia au trecut la carma jocului si puteau sa-si dubleze avantajul prin Balmont, dar Lloris a fost la post.

Aveau sa regrete, pentru ca la o lovitura libera executata de fundasul dreapta de conjunctura Bastos, Enyama a respins in fata si i-a permis lui Kallstrom sa egaleze.

Mitanul secund a inceput in aceeasi nota de dominare a nordicilor, insa Lyon a reusit sa treaca in avantaj. Acelasi Bastos a patruns pe dreapta, a intors in mijlocul careului acolo de unde Lisandro a sutat sec pentru 2-1.

Si pentru ca partida sa fie simetrica, Debuchy a primit al doilea cartonas galben (si implicit pe cel rosu) in minutul 82, asa ca pana la final s-a jucat 10-10.

Semifinalele Cupei Ligii se vor desfasura dupa urmatorului program:

Marseille (marti a dipus de Caen cu 3-0) vs Nice (cea care a depasit-o la penalty-uri pe Dijon)

Lorient (invingatoare cu 1-0 la Le Mans) vs Lyon

Foto: Intact Images /EPA

Tottenham – Everton 2-0 / Londonezii la 3 puncte de lider... Mascara, cedat la Novara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x