Antena Căutare

Campionul national la judo, Daniel Brata, arestat pentru tentativa de omor calificat

Daniel Brata, campion national la judo a ajuns dupa gratii ieri, pentru ca l-ar fi nenorocit in bataie pe un tanar de 25 de ani. Luna trecuta judocanul impreuna cu un coleg l-ar fi acostat pe acesta la intrarea unui club din Oradea. In fata celor doi, victima n-a avut nicio sansa. A ajuns la spital cu trei fracturi craniene. Medicii si-au dat silinta sa-l puna pe picioare, dar tanarul a ramas cu o pareza pe partea dreapta si abia mai poate articula cateva cuvinte.



Daniel Brata a fost retinut, insa colegul sau, Valentin Radu, este plecat deocamdata din tara. Dupa intoarcerea si audierea lui, se vor lua masuri si in cazul sau.

Sportivul Daniel Brata a castigat, la sfarsitul lunii iunie, medalia de bronz la categoria minus 100 de kilograme, la Cupa Mondiala de judo de la Sao Paolo din Brazilia.

Articolul continuă după reclamă
Hernan Gomez, selectionerul Columbiei, si-a dat demisia dupa ce a agresat o femeie... Vezi programul meciurilor amicale! Italia vs Spania si Germania vs Brazilia, derby-urile serii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților Miercuri, 26.06.2024, 14:15
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x