Antena Căutare

Carlo Ancelotti va fi audiat ca martor in procesul "Calciopoli"

Fostul antrenor al lui AC Milan, Carlo Ancelotti, in prezent la Chelsea, va fi audiat ca martor pe 20 aprilie, in procesul de la Napoli, cunoscut sub nume de "Calciopoli", privitor la meciurile aranjate din Italia, in 2006, a anuntat agentia de presa Ansa, informeaza AFP, citat de Mediafax.


Reprezentantii ministerului public au declarat ca nu se opun acestei cereri. In continuare, Tribunalul din Napoli va decide, pe 20 aprilie, daca va da sau nu curs cererii avocatilor lui Moggi.

Potrivit presei locale, aceste interceptari efectuate in perioada 2004-2005 scot in evidenta, in special, discutii intre Paolo Bergamo, fostul responsabil cu delegarea arbitrilor, cu conducatorii clubului Inter Milano, fostul presedinte Giacinto Facchetti (care a decedat) si proprietarul actual, Massimo Moratti. Pana in prezent Inter era singurul mare club italian care nu a fost implicat in scandalul ce a izbucnit in 2006.

In primavara anului 2006, inregistrarile mai multor mii de convorbiri telefonice au aratat ca numerosi conducatori de club, precum si oficiali ai federatiei italiene si persoane insarcinate cu delegarea arbitrilor au participat la manipularea a zeci de meciuri, mai ales in favoarea clubului Juventus Torino.

Pe baza dosarului "Calciopoli" au fost acordate sanctiuni in plan sportiv, in 2006. Juventus Torino a fost retrogradata in Serie B cu noua puncte penalizare, in timp ce Fiorentina, Reggina, AC Milan si Lazio Roma au ramas in Serie A, dar cu 15, 11, opt si, respectiv, trei puncte de penalizare.

Victor Hanescu a parasit turneul de la Monte Carlo... Emmanuel Adebayor se retrage din nationala statului Togo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x