Antena Căutare

Caroline Wozniacki a fost eliminată în turul al treilea la Wimbledon. Elina Svitolina merge în optimi

Daneza Caroline Wozniacki, locul 19 WTA, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-4, 6-2, de chinezoaica Shuai Zhang, locul 50 WTA, în turul al treilea al turneului de la Wimbledon. Zhang s-a impus după un meci de 81 de minute.

Daneza Caroline Wozniacki, locul 19 WTA, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-4, 6-2, de chinezoaica Shuai Zhang, locul 50 WTA, în turul al treilea al turneului de la Wimbledon.

Zhang s-a impus după un meci de 81 de minute şi va evolua în optimi cu Daiana Iastremska din Ucraina, locul 35 WTA, sau cu Viktorija Golubic din Elveţia, locul 81 WTA.

Ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, a avut nevoie de două ore şi opt minute şi de şapte mingi de meci pentru a se impune în faţa ​Mariei Sakkari din Grecia, locul 32 WTA, cu scorul de 6-3, 6-7 (1), 6-2.

În optimi, Svitolina va juca ori cu croata Petra Martici, locul 24 WTA, ori cu americanca Danielle Collins, locul 34 WTA.

Zhang şi Svitolina sunt pe partea de tablou a Simonei Halep, locul 7 WTA, care urmează să evolueze, tot vineri, cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 40 WTA. Prima ar putea da piept cu fostul lider WTA în sferturi, iar a doua în semifinale.

Sursa : news.ro

Horia Tecău şi Juan Julien Rojer s-au calificat în optimile de finală la Wimbledon... Sebastian Colţescu va arbitra Supercupa României...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x