Antena Căutare

Caroline Wozniacki, invinsa pentru a doua oara in doua saptamani de Julia Goerges

Julia Goerges a reusit sa o invinga pentru a doua oara in numai doua saptamani pe Caroline Wozniacki si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid. Jucatoarea din Germania, numarul 27 mondial, se mai impusese in fata danezei in finala de la Stuttgart, care a avut loc in urma cu 11 zile.

„Am facut un meci destul de bun si sunt incantata de ceea ce am reusit in ultimele saptamani. Am invins-o pe Caroline de doua ori intr-un timp atat de scurt, iar asta nu poate decat sa ma faca mandra"


Adversara din sferturi a Juliei Goerges va fi Anastasia Pavlyuchenkova, care a trecut in doua seturi, 7-6, 6-3, de favorita numarul 5, Samantha Stosur.

O alta surpriza in concursul feminin din capitala Spaniei a fost produsa de americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 41 WTA, care a eliminat-o in doua seturi, 7-6, 6-3, pe actuala detinatoare a tiltului de la Roland Garros, italianca Francesca Schiavone. In sferturi, jucatoarea din Statele Unite o va intalni pe chinezoaica Li Na, invingatoare cu 2-6, 6-2, 6-1 in fata Robertei Vinci (Italia).

In turneul masculin, Rafael Nadal s-a calificat in sferturile de finala fara sa joace, adversarul sau, Juan Martin Del Potro retragandu-se din cauza unei probleme medicale. „Am e experienta accidentarilor din anii trecuti si am decis sa nu joc", a declarat argentinianul.

Novak Djokovic a trecut cu 6-1, 6-2 de Guillermo Garcia-Lopez, ajungand la cea de-a 29-a victorie consecutiva din 2011, cel mai bun start de sezon de la Ivan Lendl in 1986. „Sunt flatat sa ajung la acelasi nivel cu o astfel de legenda, dar prioritatile mele sunt altele. Imi doresc doar sa inving in continuare", a spus tenismanul sarb. Adevrsarul din sferturi al lui Nole va fi David Ferrer, cap de serie numarul 6, invingator cu 6-3, 7-6 in fata ucraineanului Sergiy Stakhovsky.

Francezul Michael Llodra l-a eliminat pe spaniolul Daniel Gimeno-Traver, venit din calificari, scor 1-6, 6-4, 7-6 si il va infrunta in turul urmator pe Rafael Nadal.

Roger Federer l-a invins in doua seturi, 6-4, 6-3, pe avier Malisse si se va lupta pentru un loc in semifinale cu Robin Soderling, suedezul s-a impus in meciul cu Jo-Wilfried Tsonga 7-6, 7-5.

Marea surpriza in concursul masculin o reprezinta eliminarea lui Andy Murray, al patrulea favorit, care a cedat in doua seturi in fata brazilianului Thomaz Bellucci, 4-6, 2-6. Jucatorul sud-american va juca in turul urmator cu Tomas Berdych, care a castigat partida cu Juan Monaco, 7-5, 6-3.

Citeste si Antena3

Foto: bleacherreport.com

UPDATE! Mourinho, suspendat cinci meciuri de UEFA... CNRD 2011: Vali Porcisteanu si Dan Dobre vor revansa la Tg.Mures...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x