Antena Căutare

Carpathian MTB Epic: Peste 220 de ciclişti din întreaga lume s-au înscris

Peste 220 de ciclişti de top din întreaga lume, dar şi amatori dornici de senzaţii tari şi peisaje frumoase s-au înscris pentru a treia ediţie a Carpathian MTB Epic, (CMTBE), cea mai importantă competiţie de mountain-bike de tip multi-etapă din România, au anunţat organizatorii.

CMTBE începe peste două zile, joi, la Cheile Grădiştei Fundata.

Traseul însumează 158 km prin zone spectaculoase, unele chiar protejate şi 7.450 de metri de urcări epice. Cicliștii Elite care vor lua parte la acest eveniment vor avea șansa să câștige 80 de puncte UCI MTB XCO, dar şi trofee, medalii şi sume în bani, plus alte cadouri speciale din partea sponsorilor. Suma totală a premiilor în bani este de 8.550 euro.

Evenimentul devine unul de tradiţie în sportul mondial, iar a treia ediţie reuşeşte să readucă la start ciclişti celebri, campioni internaţionali şi naţionali, precum elveţianca Ariane Lüthi, câştigătoare CMTBE 2018, multiplă câştigătoare a Absa Cape Epic, locul 1 în topul UCI XCM 2018, pe slovacul Tomas Visnovsky, câştigător CMTBE 2017, campion naţional în Slovacia, dar şi pe Raul Sinza, cel mai bine clasat român din CMTBE al anului trecut.

De asemenea, au acceptat provocarea MTB la superlativ şi Guy Sessler, campion naţional Israel XCO în 2018 şi 2019, şi Ada Xinxo, campioană naţională în Catalonia 2019, dar clasată constant în această competiţie în top 5, în ultimii 4 ani. Vitor Gamito, atlet olimpic, câştigătorul Turului MTB al Portugaliei, revine la Carpathian MTB Epic 2019 pentru un proiect special ce implică o evaluare multimedia a cursei din perspectiva unui profesionist. Performanţele lor şi ale tuturor participanţilor, dar şi multe alte informaţii utile pentru pasionaţii de MTB, vor putea fi urmărite live pe pagina Carpathian MTB Epic pe Facebook.

Carpathian MTB Epic 2019 înseamnă o experienţă de neuitat, de depăşire a propriilor limite, într-un peisaj magnific, ce oferă două opţiuni de participare:

- o cursă multi-etapă de 4 zile, între 1 şi 4 august, care include un prolog şi 3 etape, însumând 158 km şi o diferenţă de nivel de 7.450 m;

- o cursă de o zi, pe 4 august, de 43 km şi o diferenţă de nivel de 1.800 m.

Sursa : news.ro

Marius Avram arbitrează în Europa League... Real Madrid 0-1, în amicalul cu Tottenham...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x