Antena Căutare

Bundesliga pentru Casillas? Borussia Dortmund ii face "marcaj" simbolului de la Real Madrid

Ajuns rezerva la Real Madrid, Iker Casillas pare tot mai hotarat sa se desparta de marea sa dragoste. Pe fir a intrat Borussia Dortmund, care s-a interesat deja de posibilitatea aducerii portarului spaniol

Trecut pe linie moarta de Jose Mourinho, Casillas n-a avut mai mult noroc nici cu Ancelotti. Managerul italian l-a titularizat pe Diego Lopez in primele etape de Primera si nu pare de gand ca ar vrea sa-i acorde o sansa si lui Iker.

Conform celor de la Bild, goalkeeperul de 32 ani si-a anuntat impresarul ca vrea sa plece de pe Bernabeu, iar Borussia Dortmund a fost prima echipa care si-a anuntat interesul pentru un eventual transfer. Casillas se afla si pe lista celor de la Manchester United, insa englezii nu au facut nicio oferta concreta pana in prezent.

Cum perioada de mercato s-a incheiat, discutiile vor continua in iarna. Asta daca nu cumva, pana atunci, situatia lui Casillas se va modifica si va reveni din nou intre buturile "galacticilor".

Asculta "The World is Ours", primul imn oficial al Campionatului Mondial din Brazilia... Salt-boarding-ul, un nou sport extrem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x