Antena Căutare

Cassano sufera de o boala pe care medicii nu reusesc sa o depisteze

Desi anunta ca se va retrage din fotbal in 2014, sfarsitul carierei ar putea veni mai devreme pentru internationalul italian Antonio Cassano.

Conform presei din Insula, atacantul lui AC Milan a fost internat de urgenta la spital, dar medicii n-au reusit sa-si dea seama ce are si i-au recomandat sa ia o pauza de la fotbal.

Starea de sanatate a fotbalistului de 29 de ani este acum mai buna, medicii spunand ca au rezolvat toate simptomele pe care le acuza jucatorul: vedere incetosata, dezorientare, oboseala si dificultati de vorbire. N-au reusit insa sa-i puna un diagnostic si i-au cerut sa stea departe de teren pentru a avea timp sa faca mai multe teste.

Primul diagnostic a fost ischemie cerebrala, o problema aparuta in urma irigarii necorespunzatoare a creierului.

Cassano va fi externat astazi din sectia de neurologie a spitalului din Milano dar nu va face deplasare la Borisov, pentru meciul din Liga Campionilor cu BATE. Cel mai probabil, Allegri il va titulariza in locul sau pe Kevin Prince Boateng.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

VIDEO! Mircea Sandu la DNA. Vezi melodia dedicata presedintilor FRF, dar si lui Vasile Avram!... Dragomir acuza un jucator petrolist de tainuire si il cheama la comisii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x