Antena Căutare

Dragomir acuza un jucator petrolist de tainuire si il cheama la comisii

Dumitru Dragomir a fost socat sa vada cum jucatorul Petrolului, Sipovici, a incercat sa ascunda obiectul cu care agresorul lui George Galamaz l-a lovit pe jucatorul Stelei. Presedintele LPF a anuntat ca fotbalistul Petrolului va fi chemat la Comisii.

"Ma felicit ca am cerut sa se filmeze cu 12 camere. Daca ar fi murit Galamaz, acest individ ascundea crima? O sa-l convoc la Comisii. Poate intra la tentativa de omor. Eu n-am mai vazut asa ceva niciodata pana acum. O sa-l chemam si pe Bourceanu sa ne spuna ce-a vazut", a spus Dragomir.

Presedintele LPF a vorbit si despre posibilitatea ca Martinovici si Stanca sa nu fie suspendati, dupa ce l-au lovit pe huliganul care a intrat pe teren si l-a lovit pe Galamaz:

"Exista un paragraf in regulament care spune ca nimeni nu poate anula cartonasele date de arbitri. Martinovici, daca ii dadea in cap, putea sa-l omoare. Este moral ce a facut Martinovici, dar nu este regulamentar. Trebuie sa schimbam regulamentul pentru a putea anula suspendarile".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Cassano sufera de o boala pe care medicii nu reusesc sa o depisteze... Saptamana neagra pentru stranieri din Bundesliga: Marica, Ionita si Max Nicu nici macar rezerve...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x