Antena Căutare

Cătălina Ponor a născut. Fotografia adorabilă prin care a dat vestea că a adus pe lume primul ei copil

Cătălina Ponor a adus pe lume primul ei copil, în urmă cu doar câteva momente. Fosta gimnastă a dat vestea prin intermediul unei fotografii adorabile cu cel mic.

colaj foto catalina ponor cu medialia de aur si catalina ponor cu bogdan jianu Galerie
Cătălina Ponor a născut. Fosta gimnastă a adus pe lume primul ei copil, un băiețel. | Hepta & Instagram

Cătălina Ponor a anunțat în urmă cu doar câteva momente că a devenit mamă. Tripla campioana olimpică la gimnastică, în vârstă de 35 de ani, a adus pe lume primul ei copil, un băiețel perfect sănătos. Sportiva a postat și prima fotografie cu micuțul, spre bucuria internauților.

Imaginea postată de Cătălina Ponor, la scurt timp după ce a născut. Cum a dat vestea că a devenit mamică pentru prima dată

Cătălina Ponor este în al nouălea cer. După un an plin de evenimente importate pe plan personal, sportiva a dat vestea cea mare în urmă cu foarte puțin timp, în mediul online.

Aceasta a anunțat că a devenit mămică pentru prima dată printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. De asemenea, fosta gimnastă a distribuit și prima fotografie cu băiețelul ei.

„Totul nostru” a fost descrierea pusă de aceasta la imaginea în care apare mâna noului născut ce pe care o ține în palma sa, într-un moment extrem de special.

Ea a postat aceeasi imagine și la story, de data aceasta cu mesajul ”Noi am înfăptuit acest miracol”, etichetându-l și pe soțul ei, Bogdan Jianu.

De asemenea, Cătălina a folosit și o serie de hashtag-uri sugestive, susținând că aducerea pe lume a unui bebeluș este cea mai mare medalie primită vreodată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cătălina Ponor a anuțat recent sexul bebelușului ei și al lui Bogdan Jianu. Aflată în al treilea trimestru de sarcină, ea a avut parte de o petrecere supriză din partea prietenelor sale, în cadrul căreia a anunțat că alteaptă un băiețel, transmite Libertatea.ro.

„Este băiat”, a mesajul transmis prin intermediul unei fotografii de la petrecere, imagine în care Cătălina Ponor apare în centru.

Citește și: Cum arăta Cătălina Ponor când era mică. Imagine rară cu sportiva de când avea 5 ani

Cine este Bogdan, soțul Cătălinei Ponor și cum a început povestea lor de dragoste

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit în luna iunie a acestui an, într-o ceremonie restrânsă la Constanța, înconjurați doar de familie și câțiva prieteni dragi.

Tripla campioană olimpică la gimnastică și regizorul formează un cuplu de patru ani și s-au logodit în vara anului 2020, dar nu au reușit să își oficializeze relația din cauza pademiei potrivit Spynews.ro.

Soțul sportivei nu este străin de peisajul monden, iar în trecut, a fost implicat într-un scandal cu fosta parteneră. El a divorțat de cântăreața Julia Chelaru, fostă membră a trupei Exotic, în urmă cu patru ani, după o relație de 17 ani.

Mai mult, zvonurile de la acea vreme spuneau că fix Cătălina Ponor ar fi fost motivul separării, cei trei fiind prieteni foarte buni pe atunci.

Citește și: Julia Chelaru despre divorțul de Bogdan Jianu: “Ne țineam de mână și plângeam. Apoi a venit notarul”. Ce s-a întâmplat, de fapt

Cătălina Ponor s-a retras din gimnastică în anul 2017, aceasta având în palmares trei medalii de aur, una de bronz la Jocurile Olimpie și una de argint și încă trei medalii de argint și alte două de bronz la Mondiale. Tripla campioană olimpică la gimnastică a obținut opt medalii de aur, două de argint și trei de bronz la Europene.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x