Cum arăta Cătălina Ponor când era mică. Imagine rară cu sportiva de când avea 5 ani

Cătălina Ponor este una dintre cele mai iubite gimnaste române. Frumoasa sportivă a petrecut aproape 20 de ani în sala de gimnastică și mulți fani ai acestui sport au văzut-o crescând între bârne.

Cătălina Ponor este una dintre cele mai iubite gimnaste române

Hepta.ro

Recent, Cătălina a publicat o imagine din copilărie care i-a emoționat pe prietenii săi virtuali.

Îmbrăcată într-un body albastru și colanți negri, micuța de cinci ani privește atentă spre obiectivul camerei de fotografiat.

Fotografia pare realizată la antrenament căci în jurul copilei cu breton se văd mai multe bârne.

La o privire atentă, putem observa faptul că micuța Cătălina stă concentrată pe un aparat de acest gen.

Cătălina Ponor a început gimnastica la 4 ani

Cătălina Ponor avea doar 4 ani când a pășit pentru prima dată într-o sală de gimnastică, adică cu un an înainte să realizeze imaginea de mai sus.

În 2002, ea le-a atras atenția antrenorilor Octavian Bellu și Mariana Bitang, care au selecționat-o la lotul național.

Citește și: Campioana la scrimă, Ana Maria Brânză, așa cum nu ai mai vazut-o până acum. Portretul de familie care a topit inimile fanilor

Un an mai târziu, câștiga medalia de argint alături de echipa națională. Nu avea să treacă mult și, la Amsterdam, Cătălina Ponor cucerea titlul european atât cu echipa, cât și la bârnă și sol.

Au urmat ani cu mai multe reușite, iar în 2007, din cauza unei accidentări, ea a fost nevoită să ia o pauză de la sportul mult iubit.

A revenit în sala de antrenament patru ani mai târziu, sub îndrumarea antrenorilor cărora le atrăgea atenția în 2002. În 2012, ea participa la Jocurile Olimpice de la Londra de unde pleca cu medalii de bronz și argint.

La acel moment, Cătălina Ponor bifa și un record: devenea prima gimnastă din România care a urcat pe podiumul olimpic la nici 25 de ani împliniți.

Citește și: Imaginea cu Ana Baniciu la care fanii n-au putut să nu comenteze. Părea o poză banală, dar ei au observat altceva

A urmat o nouă pauză și o revenire în 2016. În 2017, la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca, Cătălina ajungea prima gimnastă care reușea performanța de a fi de cinci ori campioană continentală la bârnă.

Cine este iubitul Cătălinei Ponor

Cătălina Ponor formează un cuplu cu regizorul Bogdan Jianu, care este mai în vârstă cu 18 ani decât sportiva. Cei doi se cunosc din 2006, însă sunt o pereche din 2018.

În august 2020, Cătălina a fost cerută în căsătorie de Bogdan, iar răspunsul dat era un ”DA” entuziast.

Citește și: Cele mai bogate femei din sport. Pe ce loc surprinzător se află Simona Halep

”Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!”, scria Ponor pe contul personal de Instagram, la descrierea imaginii cu inelul.

Ultimele știri