Antena Căutare

Catalina Ponor si Marian Dragulescu au dansat impreuna la o gala demonstrativa

S-au cunoscut la o gala, s-au indragostit la olimpiada de la Londra, iar acum traiesc o poveste de iubire ca-n filme. Catalina Ponor si portoricanul Tommy Ramos par de nedespartit. Nu mai stau departe unul de celalalt nici macar in fotografii. Dupa un pictorial ce a facut deliciul presei, au participat impreuna la "Gala stelelor din Mexic". Gala unde, in trecut, s-au si cunoscut

Tommy a prins-o pe Catalina de mana, in aplauzele publicului, dupa ce au dansat alaturi de toti gimnastii care au facut show in Mexic. N-au fost un cuplu si in timpul spectacolului.

La tangoul de la sol, Catalina Ponor l-a avut partener pe campionul roman Marian Dragulescu. Care a cucerit sala, dupa ce a aratat ca acrobatiile se fac si in jeansi sau cu blana pe umeri.

Catalina si Tommy au fost insa nedespartiti seara, la petrecere. Au stat unul langa celalalt in toate fotografiile de grup. Nu-si mai ascund povestea de iubire. Vorbesc deschis despre relatia lor. Dupa Olimpiada de la Londra, Catalina l-a vizitat pe Tommy in Puerto Rico. Iar el s-a afisat imediat cu ea la o prezentare de moda.. In urma cu o luna, au fost si protagonistii unui pictorial.

Urmeaza acum ca Tommy sa vina in Romania. Va petrece sarbatorile de iarna aici. Cu familia iubitei sale. Pana atunci, insa, fosta campioana nu refuza nicio gala, in tarile calde, acolo unde poate fi alaturi de iubit.

Zenit vrea sa paraseasca prima liga din Rusia... Brasov-Steaua 3-1: “Stegarii” ii lasa pe stelisti in pungutele goale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x