Antena Căutare

Brasov-Steaua 3-1: “Stegarii” ii lasa pe stelisti in pungutele goale

Steaua Bucuresti a suferit a doua infrangere din acest sezon dupa ce a pierdut cu 1-3 in deplasarea de la Brasov. Ultimul insucces al ros-albastrilor a venit acum trei luni, la Vaslui, acolo unde trupa lui Reghecampf a cedat cu acelasi scor.

Stelistii au ramas cu pungile si conturile goale in urma deplasarii de la Brasov. Energizantul nu si-a mai facut efectul, iar Tanase si compania au ratat prima de 15.000 euro promisa inaintea partidei.

Chiriches viseaza la Milan si Real Madrid, dar uita de Buga, pe care il faulteaza in careu. Avram arata punctul cu var si Batin (14) transforma pentru 1-0. Avantajul gazdelor nu dureaza prea mult. Rusescu e lovit de Bruno Madeira si asistam la al doilea penalty. Tot Raul (23) bate si e din nou egal sub Tampa.

Reghecampf muta la pauza si ii scoate pe Costea si Prepelita, locul lor fiind luat de Adi Popa si Pintilii. Steaua parca se misca mai bine, dar tot brasovenii dau lovitura. Batin suteaza de la marginea careului, Tatarusanu respinge gresit, iar Paun impinge mingea in plasa si face 2-1.

Steaua putea egala in minutul 79, dar Rusescu rateaza un penalty acordat aiurea de Avram, la un presupus fault asupra lui Adi Popa. In loc de 2-2 se face 3-1. Centralul Avram e in zi de penalty-uri si nu iarta contactul dintre Gardos si Batin. Buga trage, Tatarusanu ghiceste coltul, dar nu poate opri mingea. 3-1 pentru Brasov si Steaua pare ca a terminat benzina pentru acest tur de campionat. Prestatii ingrijoratoare in perspectiva meciului cu Copenhaga, decisiv pentru calificarea in primavara Europa League.

In celelalte partide ale zilei, CS Severin si Viitorul Constanta au terminat la egalitate, scor 2-2, in timp ce Vaslui a invins-o cu 3-0 pe CSMS Iasi.

Catalina Ponor si Marian Dragulescu au dansat impreuna la o gala demonstrativa... VIDEO! Fanii lui Dortmund incing derby-ul cu Bayern: au lipit emblema Borussiei pe Allianz Arena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x