Antena Căutare

Adevărul despre moartea lui Ilie Balaci! Ce au stabilit medicii legiști în urma autopsiei

Medicii legiști au încheiat autopsia în cazul lui Ilie Balaci, iar experții au stabilit că decesul a survenit în urma unei insuficiențe respiratorii și a unui infarct miocardic. 

Medicii legiști au încheiat autopsia în cazul lui Ilie Balaci, iar experții au stabilit că decesul a survenit în urma unei insuficiențe respiratorii și a unui infarct miocardic.

Ilie Balaci, 62 de ani, a fost găsit duminică dimineaţă acasă, în stop cardio-respirator, de un echipaj al Ambulanţei Dolj, care, după ce a încercat câteva zeci de minute să îl resusciteze, a declarat decesul, a informat ISU Dolj.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci, depus pe stadionul Ion Oblemenco

Trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci va fi depus, luni după-amiază, la stadionul Ion Oblemenco, iar marţi dimineaţă va fi dus pe terenul de fotbal, unde va avea loc o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoţi de la Mitropolia Olteniei. Slujba de înmormântare va fi oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu Mitropolitul Olteniei, IPS Irineu.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Craiova, luni, de la ora 13.00, trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a fost depus la Biserica Sf. Ilie, unde va rămâne până la ora 17.00, când va avea loc plecarea spre Stadionul Ion Oblemenco. La ora 17.30 trupul va fi depus la stadion, iar o jumătate de oră mai târziu va avea loc o slujbă oficiată de un sobor de preoţi de la Mitropolia Olteniei.

Marţi, începând cu ora 9.00, trupul fostului fotbalist va fi depus pe terenul stadionului Ion Oblemenco, iar de la 11.30 un sobor de preoţi de la de la Mitropolia Olteniei va efectua pe teren o slujbă in memoriam.

Ile Balaci - când va fi înmormântat

Conform sursei citate, la ora 12.15 este programată plecarea spre Biserica Sfântul Ilie, iar de la ora 13.00 aici va avea loc slujba de înmormântare, oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei.

De la ora 14.00 are loc plecarea cortegiului spre Cimitirul Sineasca.

Cortegiul funerar se va deplasa pe traseul: Biserica Sf. Ilie – Primăria Municipiului Craiova – Universitatea din Craiova – Calea Bucureşti – Pasajul Suprateran – Strada Amaradia – Strada George Enescu – Cimitirul Sineasca.

Fostul internaţional Ilie Balaci a decedat, duminică, la Craiova, la vârsta de 62 de ani.

ISU Dolj a precizat, într-un comunicat, că decesul fostului fotbalist Ilie Balaci a fost constatat după ce medicii au executat mai multe zeci de minute manevre de resuscitare.

Ministerul Sănătăţii a declanşat o anchetă cu privire la decesul fostului fotbalist Ilie Balaci, a anunţat, luni, ministrul Sănătăţii Sorina Pintea, care a precizat că a trimis la Ambulanţa Craiova o echipă de specialişti.

Răsturnare de situație în cazul morții lui Ilie Balaci! Motivul pentru care autoritățile au dispus controale severe la s... De ce a murit Ilie Balaci. Cauza anunțată de medicii legiști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x