Căutare Live

Răsturnare de situație în cazul morții lui Ilie Balaci! Motivul pentru care autoritățile au dispus controale severe la spitalul din Dolj

La o zi de la moartea legendarului sportiv Ilie Balaci, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat că vor avea loc controale la spitalul din Dolj și, de asemenea, vor fi cerute și înregistrările apelurilor telefonice de la 112. 

La o zi de la moartea legendarului sportiv Ilie Balaci, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat că vor avea loc controale la spitalul din Dolj și, de asemenea, vor fi cerute și înregistrările apelurilor telefonice de la 112.

Conform Antena 3, investigațiile solicitate de ministrul Sănătății vor fi efectuate de Corpul de Control, care va merge la Craiova să efectueze verificări, atât la spital, cât și la serviciul de urgență.

”Am decis să trimitem acolo o echipă de control care să verifice exact modul de intervenție. Nu aș vrea să comentez mai mult, pentru că nu dețin toate datele. Dacă s-a ridicat o suspiciune, este de datoria noastră să verificăm. În maxim două zile vom avea un rezultat privind ceea ce s-a întâmplat acolo”, a spus Sorina Pintea la Antena 3.

Această decizie vine la scurt timp după ce familia lui Ilie Balaci a arătat că există suspiciuni în jurul morții acestuia și, mai mult de atât, a solicitat o autopsie.

Conform presei locale, se pare că Ilie Balaci ar fi avut probleme respiratorii cu câteva zile în urmă, s-a dus la medic, însă acesta i-a prescris o rețetă împotriva unei alergii.

Fostul mare fotbalist Ilie Balaci a decedat, duminică, la vârsta de doar 62 de ani. ''Într-o zi mohorâtă de toamnă, Ilie Balaci a plecat să joace în echipa îngerilor. Dumnezeu să îl odihnească! Nu te vom uita niciodată, Ilie Balaci!'', a fost anunțul făcut de Universitatea Craiova, prin intermediul internetului.

Ilie Balaci a murit în urma unui stop cardiac, au informat medicii care au ajuns în casa mamei sale din Craiova, acolo unde fostul fotbalist a fost resuscitat mai bine de jumătate de oră, fără rezultat. În seara de dinaintea morții, Balaci ar fi mers într-un club, de unde ar fi plecat în jurul orei 4. Ultimele imagini cu legenda Craiovei în viață au fost făcute de un fan al acestuia, chiar cu câteva ore înainte de tragedie.

Bombă în cazul MORȚII lui Ilie Balaci. Se schimbă totul. Ce a aflat familia fostului mare fotbalist!... Adevărul despre moartea lui Ilie Balaci! Ce au stabilit medicii legiști în urma autopsiei...
Parteneri
Efectele consumului de hamsii. Ce spun cele mai recente studii ale nutriționiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x