Căutare Live

Cavani, Lavezzi si Hamsik, pe viata la Napoli

Patronul Aurelio de Laurentis a declarat ca nu va renunta la niciun jucator din tripleta de aur a napoletanilor.

Napoli e una dintre cele mai frumoase echipe din Europa, mai putin poate pentru suporterii stelisti, cei care nu pot trece peste dubla din 2010, decisa in prelungiri de fiecare data.

Secretul celor de langa Vezuviu sta in forta ofensiva data de tripleta de aur Cavani, Lavezzi, Hamsik, dar si in pasiunea patronului Aurelio de Laurentis e atat de mare incat banii nu mai conteaza.

Recent, acesta a declarat ca nu va renunta la vedetele sale indiferent de oferte venite. „Nu vand, deci nu are cum sa-i cumpere nimeni. Poate doar pentru triplul sumei la care e evaluat fiecare dintre ei.

Pe Cavani nu l-as da nici pe 70 de milioane. Lavezzi e inima lui Napoli, nu ar ajunge nici 50 de milioane. Hamsik e fiul meu, nu are cum sa plece pe 50 de milioane. Nu sunt constrans de nimic sa vand, nu am de gand sa dau pe nimeni" a spus de Laurentis.

Foto: EPA

Concordia Chiajna - Otelul Galati 1-0 / Ilfovenii au reusit surpriza etapei... Ilie Stan are patru etape de proba...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri