Ce înseamnă să fii microbist înrăit! Un fan al echipei Juventus s-a dat bolnav, pentru a urmări de la ferestra spitalului meciul cu Crotone

 

Un fan al echipei Juventus Torino a încercat, miercuri, fără succes, să îi convingă pe medicii de la spitalul San Giovanni di Dio că este bolnav şi trebuie internat, el dorind astfel că poată urmări de la fereastra spitalului aflat chiar lângă stadion meciul cu Crotone, din Serie A, relatează reggioinforma.net.

Bărbatului din Reggio Calabria i-a venit această idee după ce a văzut că nu mai existau bilete pentru meciul de la Crotone.

Medicii de la spitalul din Crotone au fost însă vigilenţi şi nu l-au acceptat pe fan, mai ales având în vedere faptul că în urmă cu câteva sezoane, în 2006/2007, când Juventus a jucat la Crotone, mai mulţi fani au pretins că au rude internate în spital pentru a putea urmări partida de la ferestre.

Formaţia Juventus a învins echipa Crotone, fără Adrian Stoian în teren, scor 2-0, miercuri, într-un meci restant din etapa a XVIII-a a campionatului Italiei. Partida a fost urmărită şi de la ferestrele spitalului de mai multe persoane - medici şi pacienţi.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe