Antena Căutare

Ce se întâmplă în aceste momente cu Michael Schumacher! Directorul de la Ferrari: ”Trebuie să-l ajutăm în această luptă!”

Apar noi detalii despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1, Michael Schumacher. Directorul executiv al companiei Ferrari, Jean Todt, a oferit detalii despre acesta. 

Apar noi detalii despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1, Michael Schumacher. Directorul executiv al companiei Ferrari, Jean Todt, a oferit detalii despre acesta.

Jean Todt a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că vorbește deseori cu Michael Schumacher, sugerând astfel că fostul pilot de Formula 1 poate să comunice.

„Michael se chinuie să îşi îmbunătăţească starea, în fiecare zi şi trebuie să îl ajutăm în această luptă. Trebuie să o sprijinim şi pe soţia lui, Corinna, care este o persoană minunată, care are grijă de familie şi de copii. Suntem în contact permanent cu el şi cu familia sa”, a declarat Jean Todt pentru „La Reppublica”.

Citește și: O expoziţie de fotografie despre Epoca de Aur a Formulei 1, semnată de jurnalistul american Richard Kelley, în premieră în România

Michael Schumacher, tratat la un spital din Franța, în urmă cu o lună

Michael Schumacher a fost transportat la începutul lunii septembrie, la un spital din Paris pentru un tratament ultra-secret. A fost agitaţie mare la Clinica Georges-Pompidou, unde fostul mare campion de Formula 1 a fost adus la bordul unei ambulanţe speciale, cu număr de Geneva, iar atunci când vehiculul a ajuns în curtea spitalului, Schumacher a fost pus pe o brancardă acoperită cu o husă care-i masca complet faţa şi corpul.

Presa franceză a făcut speculaţii în privinţa acestei internări a celui care a suferit un grav accident de schi pe 29 decembrie 2013. De atunci, familia a păstrat misterul în privinţa stării de sănătate a lui Michael Schumacher. Germanul cu 91 de Grand Prix-uri în palmares a fost tratat de profesorul Philippe Menasché, un eminent chirurg cardiolog în vârstă de 69 de ani. Acesta este iniţiatorul unei terapii revoluţionare pentru cei care suferă de insuficienţă cardiacă.

Citește și: Michael Schumacher este conștient! Infirmiera care îl îngrijește a spus ce familia pilotului a ascuns în ultimii ani

Michael Schumacher, acum în vârstă de 50 de ani, a suferit un accident grav la schi, la 29 decembrie 2013, la Meribel. De atunci, starea sa de sănătate rămâne un mister, familia limitând orice comunicare în această privinţă.

Belgia este prima echipă calificată la Euro-2020... Şarapova şi Kerber, accidentate, s-au retras de la Luxemburg. Pe tabloul principal au ajuns Gauff şi McNally...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x