Antena Căutare

Ce spune Toni Iuruc despre divorțul de Simona Halep, la doar un an de la căsătorie: "De restul se vor ocupa avocații civilizat"

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep și a făcut și prima declarație despre momentul delicat prin care trece. Sportiva a transmis și ea un mesaj despre divorț și a lansat o rugăminte către toată lumea.

Ce spune Toni Iuruc despre divorțul de Simona Halep, la doar un an de la căsătorie: "De restul se vor ocupa avocații civilizat" Galerie
Ce spune Toni Iuruc despre divorțul de Simona Halep, la doar un an de la căsătorie: "De restul se vor ocupa avocații civilizat" | Hepta

Toni Iuruc și Simona Halep trec printr-o perioadă delicată și cer pe lângă înțelegere și discreție din partea presei și a oamenilor din jur care îi urmăresc.

Toni Iuruc și Simona Halep au făcut primele declarații despre divorț

Vestea că Simona Halep divorțează de Toni Iuruc a zguduit lumea sportului. Sportiva și afaceristul au ținu totul în secret, dar situația a ieșit la suprafață. Simona Halep și afaceristul au divorțat în după-amiaza zilei de 8 septembrie 2022.

Toni Iuruc a făcut prima declarație despre divorț și a cerut tuturor să renunțe la insitențe: "Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!", a spus Toni Iuruc, pentru Fanatik.

Sportiva a postat în urmă cu două ore un mesaj pe pagina sa oficială de Instagram și a lansat o rugăminte către toți oamenii din presă: "Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect", a scris Simona Halep.

Citește și: Reacția Danei Budeanu la vestea că Simona Halep divorțează de afaceristul Toni Iuruc: „Dragoste la prima vedere?"

Pe data de 7 septembrie, în presă a apărut informația că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează. S-a spus că vor semna actul chiar joi, 8 septembrie. În timp ce sportiva nu a comentat vestea, bărbatul a negat inițial că divorțul va avea loc următoarea zi. Cu toate acestea, el a confirmat că s-au separat de comun acord.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la un an de la căsătorie. Cei doi nu au avut pretenții financiare unul de la celălalt și au stabilit încă de la uniune că, dacă va fi cazul, vor ieși din relație așa cum au intrat.

Citește și: Ce scrie în actul de divorț semnat de Simona Halep și Toni Iuruc. Sportiva a părăsit zâmbind cabinetul notarial

Laurențiu Reghecampf, ipostază tandră cu Corina Caciuc, în piscină. Imaginea rară care i-a surprins pe fani... Adrian Mititelu, condiții ca la hotel în spatele gratiilor. Cum arată camera în care a stat închis câteva luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x