Antena Căutare

Reacția Danei Budeanu la vestea că Simona Halep divorțează de afaceristul Toni Iuruc: „Dragoste la prima vedere?"

Vestea că Simona Halep divorțează de Toni Iuruc a zguduit lumea sportului. Sportiva și afaceristul au ținu totul în secret, dar situația a ieșit la suprafață. Evenimentul neașteptat a stârnit reacții controversate din partea multor oameni, printre care s-a numărat și Dana Budeanu.

Reacția Danei Budeanu la vestea că Simona Halep divorțează de afaceristul Toni Iuruc: „Dragoste la prima vedere?"
Reacția Danei Budeanu la vestea că Simona Halep divorțează de afaceristul Toni Iuruc: „Dragoste la prima vedere?" | Instagram

Dana Budeanu a avut o relație frapantă la vestea că Simona Halep divorțează de afaceristul Toni Iuruc, la doar un an de la nuntă.

Ce spune Dana Budeanu despre divorțul anului dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Dana Budeanu spune că se aștepta la asemenea moment, deși niciodată nu a adus în discuție relația amoroasă dintre sportiva de talie mondială și afacerist.

Imediat ce divorțul a ajuns în atenția publicului larg, presa oferind informații pe surse, subiectul a escalada și divorțul a ținut și ține în continuare primele pagini ale site-urilor de știri și programelor TV.

„Dragoste la prima vedere? Cine ar fi crezut? Eu! Bravo! Du-te Cu iubirea”, a scris Dana Budeanu pe rețelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce scrie în actul de divorț semnat de Simona Halep și Toni Iuruc. Sportiva a părăsit zâmbind cabinetul notarial

Prosport a scris că Simona Halep și Toni Iuruc se pregăsesc să înceapă procesul de divorț, și chiar așa a și fost!

Toni Iuruc a confirmat divorțul de sportiva Simona Halep

Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc în după-amiaza zilei de 8 septembrie 2022.

"Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!", a spus Toni Iuruc, pentru Fanatik.

Citește și: Locul în care Simona Halep plănuiește să se stabilească după divorțul de Toni Iuruc. Care e următorul pas

Pe data de 7 septembrie, în presă a apărut informația că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează. S-a spus că vor semna actul chiar joi, 8 septembrie. În timp ce sportiva nu a comentat vestea, bărbatul a negat inițial că divorțul va avea loc următoarea zi. Cu toate acestea, el a confirmat că s-au separat de comun acord.

Ce scrie în actul de divorț semnat de Simona Halep și Toni Iuruc. Sportiva a părăsit zâmbind cabinetul notarial... De ce amână Nicolae Guță botezul celui de-al 12-lea copil. Manelistul a ținut să se justifice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x