Live acumObservator 16
Prime Time 20:30X Factor

Ceferin, despre oprirea definitivă a campionatului în Franţa: O decizie prematură

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, consideră prematură decizia autorităţilor franceze de a opri definitiv campionatul de fotbal, informează lequipe.fr.

"Pentru noi, important este să ştim cine este campion, clasat al doilea, al treilea şi al patrulea. Părerea mea despre anularea sezonului atât de devreme este că nu e un lucru ideal, deoarece mulţi au dovedit că se poate juca, cu excepţia câtorva campionate. Dar guvernul trebuie să spună ce pot face cluburile. Pentru mine, această decizie este prematură. Acest lucru nu afectează UEFA. Respect această decizie, pentru care nu am fost consultaţi, deoarece a fost luată de diferite organisme din Franţa", a afirmat preşedintele forului european pentru beIN Sports.

Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa, a anunţat oficial, la 30 aprilie, închiderea sezonului 2019/2020 al campionatului, iar echipa PSG, lider în clasament la momentul întreruperii, a devenit campioană, cu zece etape nedisputate din acest sezon.

Guvernul a anunţat că până la sfârşitul lunii iulie nu va exista nicio competiţie pe teritoriul Franţei din cauza pandemiei de coronavirus, astfel că liga profesionistă a fost nevoită să oprească definitiv sezonul Ligue 1.

Sursa : news.ro

Recomandari