Antena Căutare

Cele mai ciudate hobby-urile ale fotbaliștilor

Fotbaliștii sunt recunoscuți și pentru faptul că duc o viață plină de lux și lucruri ex-centrice, însă sunt și câțiva care au hobby-uri ieșite din comun.

Cele mai ciudate hobby-urile ale fotbaliștilor
Cele mai ciudate hobby-urile ale fotbaliștilor

Iată, astfel, câteva dintre cele mai ciudate hobby-uri ale unor foști și actuali fotbaliști:

1. Xavi și pasiunea sa pentru ciuperci - Fostul star al echipei FC Barcelona și al naționalei Spaniei are o pasiunea uriașă pentru ciuperci. Astfel, în perioada în care juca la FC Barcelona, dar și acum, când revine în Catalunia, profită de fiecare ocazie pentru a merge la cules de ciuperci. Pasiunea sa pentru ciuperci este atât de mare încât recunoaște toate tipurile de ciuperci posibile. De asemenea, în unele drumeții l-a luat alături de el și pe fostul său coleg de la FC Barcelona, Gerard Pique.

2. Cristiano Ronaldo și dragostea pentru bingo - Starul portughez a descoperit jocul de bingo în 2003, după ce s-a transferat de la Sporting Lisabona la Manchester United. Un prieten i-a făcut cadou un joc de bingo și a rămas cu adevărat impresionat, motiv pentru care joacă și în zilele noastre. "Poate fi foarte interesant deoarece poți sta acolo mult timp să aștepți un singur nume care să facă jocul complet", a afirmat Cristiano Ronaldo. El a continuat să joace bingo chiar și după transferul la Real Madrid și se relaxează și în Italia, la Juventus Torino. Pasiunea pentru bingo nu-i afectează însă jocul, deoarece Ronaldo are un start de sezon excelent în Serie A și la pariuri online este principalul favorit să câștige titlul de golgheter, având cota 2.25. El îi devansează pe Zlatan Ibrahimovic (cota 4.50) și Romelu Lukaku (cota 6.00).

3. Moritz Volz și rețetele câștigătoare - Fostul fundaș de la Fulham avea, în perioada în care era în activitate, un hobby ciudat: obișnuia să gătească o rețetă specială înaintea meciurilor din Premier League. "Când jucam împotriva cluburilor mari precum Arsenal sau Manchester United, făceam un tort pe bază de biscuiți cu banane și un praf de ceai verde. Dacă jucam împotriva unor echipe precum Blackburn Rovers, făceam un tort cu morcovi și nuci", a afirmat Moritz Volz. De asemenea, Volz mai este recunoscut ca fiind și fotbalistul care obișnuia ca la fiecare meci de acasă al lui Fulham să vină cu bicicleta până la arena Craven Cottage. În prezent, Moritz Volz este antrenor secund la Leipzig.

4. Michael Owen, îndrăgostit de puzzle-uri - Fostul atacant avea o pasiune pentru puzzle-uri încă din perioada în care juca la Manchester United. Ba chiar la un moment dat a fost și ținta unei farse făcute de colegii de atunci. El obișnuiește să facă puzzle-uri mari, complexe, cu multe piese. La un moment dat a publicat pe contul de Twitter inclusiv un puzzle care conținea 1000 de piese, spunând că aceasta este "cea mai mare provocare din viața sa". Acest lucru i-a dat mari bătăi de cap, astfel că două ore mai târziu și-a anunțat urmăritorii că a reușit să potrivească doar patru piese, spre amuzamentul acestora.

5. Caricaturile lui Dimitar Berbatov - Fostul atacant al lui Manchester United are o pasiune încă din copilărie de a face caricaturi și tot felul de desene. În tinerețe el obișnuia să facă portrete cu idolii săi din lumea fotbalului. După retragere le-a arătat și fanilor ce poate să facă, astfel că a publicat pe contul său de Facebook caricaturi ale lui Marlon Brando în rolul lui Vito Corleone din The Godfather, Snoop Dogg și Bruce Willis. Berbatov s-a retras din activitate în 2018, de la Kerala Blasters, dar cea mai bună perioadă a carierei a trăit-o între 2008 și 2012 la Manchester United.

A izbucnit în lacrimi în văzul tuturor. Reacția fiicei lui Maradona când a văzut omagiul adus tatălui ei la un meci de f... Fiul lui Michael Schumacher intră în Formula 1 la 7 ani de la accidentul tragic al tatălui său. Cum arată Mick...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x