Ceremonie în memoria lui Kobe Bryant, în data de 24 februarie, la Los Angeles

O ceremonie în memoria lui Kobe Bryant şi a celorlalte persoane care au murit alături de el în accidentul de elicopter de luna trecută va avea loc la 24 februarie, în Staples Center din Los Angeles, relatează AP.

AP a citat osursă sub protecţia anonimatului, deocamdată nefiind făcut un anunţ oficial cu privire la ceremonie.

Data de 24 februarie (2/24) are o semnificaţie specială: legenda echipei LA Lakers a purtat numărul 24, iar Gianna, fiica sa în vârstă de 13 ani care a murit alături de el, a purtat numărul 2 în echipa sa de baschet.

Kobe şi Gianna Bryant au încetat din viaţă la 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit în apropiere de Los Angeles. În accident au murit şi antrenorul de baseball John Altobelli, soţia sa Kerri şi fiica lor Alyssa, antrenoarea de baschet Christina Mauser, Sarah şi Payton Chester – mamă şi fiică, precum şi pilotul Ara Zobayan.

Sursa : news.ro

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri