Antena Căutare

Cesinha va lipsi cel putin o luna de pe teren

Accidentat grav in meciul cu Unirea Urziceni, Carlos Cesinha va stapetusa o luna de zile, acesta este verdictul medicilor.

Mijlocaşul brazilian a efectuat ieri un control medical amanuntit, iar verdictul a fost acelasi cu cel pe care medicii rapidistii i-l fixaseră: entorsa de gradul 2 la glezna dreapta. Inainte de a merge la doctor, Cesinha era optimist: "Sper ca lunea viitoare sa pot relua antrenamentele si in doua saptamani sa revin". Dupa ce a plecat de la INMS, sud-americanul era mult mai trist si vizibil afectat de vestea primita.

Cesinha nu va putea evolua sigur in urmatoarele patru partide ale Rapidului. Astfel, brazilianul va rata intalnirile cu Otelul, Dinamo, Bistrita si Gaz Metan Medias. Medicii spun ca, daca recuperarea decurge normal, sud-americanul ar putea reveni pe teren cu CFR Cluj, in etapa a 7-a, insa sant sanse mici sa poată evolua titular.

"E frustrant sa tragi tare in pregatiri si apoi sa te accidentezi in etapa a doua. Voi face tot ce tine de mine pentru a reveni cat mai repede pe teren, vreau sa joc si sa-mi ajut echipa", a spus mijlocasul giulestenilor.

Pulhac pleaca la Hercules Alicante... Unirea merge in play-off-ul Europa League, dupa 0-1 cu Zenit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x