Antena Căutare

CFR Cluj - CS Mioveni 3-0 / Visinii isi consolideaza locul al doilea

CFR Cluj isi consolideaza pozitia a doua in Liga I si se apropie la un singur punct de liderul Dinamo, in urma victoriei cu 3-0 obtinuta pe teren propriu in fata ultimei clasate, CS Mioveni, in primul meci al etapei a XVI-a.

Oaspetii, cu Marian Pana al saselea antrenor din acest sezon, au avut prima ocazie importanta, in minutul 12, cand mingea trimisa de Dica din lovitura libera a fost respinsa de la vinclu de Beto.

Fara sa convinga, echipa lui Jorge Costa a dominat in marea majoritate a timpului, Piccolo, Ronny si Sougou nu au reusit sa profite de ocaziile de care au beneficiat.

Clujenii au inceput mai decisi partea a doua si au deschis scorul in minutul 53, prin Nicolae Dica, fostul stelist trimitand cu capul in propria poarta o minge centrata de Hora.

Lionn a dublat avantajul gazdelor in minutul 72, cu o finalizare splendida dupa o actiune personala, pentru ca grecul Kapetanos sa stabileasca rezultatul final cu o executie simpla in minutele de prelungire.

CFR: CFR Cluj: Beto - Lionn, Cadu, Piccolo, Nicoara - Bastos (Hora 32), Muresan, Renan Garcia - Sougou, Weldon (Kapetanos 68), Ronny (Rui Pedro 74)

CS Mioveni: Coca - Craciun, Ad.Iordache, Sandulescu, Baicu - Gheorghe, Cl.Ionescu (Mandea 86), N.Dica, Olteanu - Neaga (Enache 73), Tanasa (Ayza 63).

Sursa: antena3

Foto: Intact Images

EXCLUSIV! Valentin Porcisteanu ureaza tuturor romanilor La Multi Ani de Ziua Nationala... Vezi ce cantareata se va combina la vara cu un fotbalist! Nu e Shakira...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x