Antena Căutare

CFR Cluj - FC Timisoara 1-2/ Ardelenii risca sa piarda cupele europene

FC Timisoara a invins pe CFR Cluj, scor 2-1, in depasare, la capatul unei meci care a stranit controverse din pricina arbitrajului. Ardelenii au fost privati de o lovitura de la 11 metri si au ramas cu om putin pe teren.






Gazdele au iesit mai hotarate de la cabine si au avut doua bune sanse de a marca, insa Pantilimon a fost de fiecare data la post.

In minutul 65, banatenii au primit insa un sprijin substantial din partea arbitrului Marius Avram, care l-a eliminat eronat pe Bastos pentru o cadere in careu. Nu numai ca Bastos nu trebuia eliminat, dar ardelenii ar fi trebuit sa beneficieze si de o lovitura de la 11 metri.

In minutul 78, oaspetii au trecut din nou in avantaj in urma unui contraatac. Zicu l-a gasit foarte bine pe Axente, iar centrarea ultimului a fost reluata in poarta de Ricketts.

Clujenii au trecut pe langa egalare peste numai doua minute, cand Hora a trimis in bara, iar Axente l-a imitat in minutele de final.

In urma acestui rezultat, Timisoara ramane pe locul secund, la cinci puncte in spatele Otelului, in timp ce CFR Cluj risca sa ramana in afara cupelor europene.(foto: gsp.ro)

Echipe:

CFR CLUJ:
Nuno Claro - Maftei, Cadu, Rada, Panin - Hora, Kivuvu, Bastos, Peralta, Nicoara - Bud

TIMISOARA: Pantilimon - Sepsi, Ghionea, Luchin, Helder - Zicu, Bourceanu, Burca, Goga - Axente, Magera

Galatarasay - Karabukspor 0-0/ Hagi sta tot mai rau... Cupa Davis: Tricolorii invinsi si la dublu. Romania, din nou la baraj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x