Antena Căutare

CFR Cluj s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Următorul adversar este Celtic Glasgow

CFR Cluj a terminat, marţi, la egalitate, scor 2-2 (2-1), partida disputată la Netanya, cu echipa israeliană Maccabi Tel Aviv, în manşa a doua a turului secund al preliminariilor Ligii Campionilor. În meciul tur de la Cluj, CFR s-a impus cu 1-0, astfel că formaţia ardeleană merge în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, în care va întâlni pe Celtic Glasgow.

Au marcat: Blackman '15 Cohen '48 / Culio '18 (p), Rondon '42.

1-0, min. 15: Blackman a marcat după ce fundaşii clujenilor au "bâlbâit" un balon în careu. Susici a respins mingea în Omrani, apoi balonul a ajuns la Blackman, care a reluat din cădere, din 6 metri;

1-1, min. 18: Shechter a avut o intervenţie asupra lui Bordeianu în careu şi arbitrul Fritz a considerat-o fault, dictând penalti. Culio a transformat cu siguranţă lovitura de la 11 metri;

1-2, min. 42: Culio a şutat de la 20 de metri, lateral dreapta, Gianniotis a respins în faţă şi Rondon a împins mingea cu capul în poartă;

2-2, min. 48: Intrat de mai puţin de trei minute, Cohen a marcat cu un şut spectaculos de la 16 metri, după o acţiune personală.

Arbitrul german putea acorda penalti pentru israelieni în minutul 64, când Vinicius l-a faultat în careu pe Shechter.

Au evoluat următoarele echipe:

Maccabi: Gianniotis - Kandil (Geraldes '59), Piven, Jair Amador, Davidzada - Peretz, Glazer - Rikan (Cohen '46) - Blackman (Atar '72), Shechter, Micha. Antrenor Vladimir Ivici;

CFR Cluj: Arlauskis - Susici, Vinicius, Burcă, Camora - Bordeianu, Culio, Djokovici - Deac (Păun '52), Omrani (Mureşan '86), Rondon (Ţucudean '82). Antrenor Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Atar '74 / Deac '14, Burcă '90;

Arbitri: Marco Fritz – Christian Gittelmann, Dominik Schaal – Sven Jablonski (toţi din Germania).

În faza următoare, CFR Cluj va juca împotriva campioanei Scoţiei, Celtic Glasgow, care a trecut cu 5-0, acasă, şi 2-0, în deplasare, de echipa estonă Nomme Kalju. În returul disputat tot marţi, au marcat Kulinits '10 (a) şi Shved '90+3.

În turul al treilea, campioana României evoluează acasă, la 6/7 august, iar returul este programat la 13 august, la Glasgow.

Învingătoarea din această dublă manşă se califică în play-off-ul preliminariilor Ligii Campionilor, ultima etapă înainte de grupe. Învinsa va evolua în play-off-ul preliminariilor Ligii Europa.

Maccabi Tel Aviv va evolua în turul al treilea al Ligii Europa, cu echipa FK Suduva din Lituania.

Sursa : news.ro

Real Madrid 0-1, în amicalul cu Tottenham... Liga Campionilor: PSV Eindhoven a fost eliminată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x