Antena Căutare

CFR Cluj - Viitorul LIVE VIDEO ONLINE

CFR Cluj - Viitorul LIVE VIDEO. Ultima etapă a sezonului de Playoff al Ligii 1 se joacă duminică, de la aceeași oră, 20:45. Cel mai importat meci se joacă la Cluj, acolo unde liderul CFR primește vizita campioanei en-titre Viitorul, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul CFR Cluj-Viitorul este live video online de la ora 20:45.

CFR Cluj - Viitorul LIVE VIDEO. Echipa lui Dan Petrescu, CFR, și cea a lui Nicolae Dică, FCSB, se bat pentru trofeul de campioană în această etapă. Ardelenii au însă un avantaj major: depind numai de ei. Dacă înving pe Viitorul, clujenii sunt campioni ai României, indiferent de rezultatul de la București, dintre FCSB și Astra. Orice alt rezultat în CFR - Viitorul în afară de ”1” poate complica viața echipei lui Petrescu. Un singur punct avans are CFR față de FCSB, iar un ”x2” la Cluj și un ”1” în FCSB-Astra ar trimite titlul în Capitală.

CFR Cluj - Viitorul LIVE VIDEO ONLINE

CFR Cluj - Viitorul LIVE VIDEO. Nimic nu pare să anunțe un meci problematic pentru CFR Cluj în această etapă. Echipa din Gruia și-a revenit după remiza cu FCSB din București, a câștigat cu CS ”U” Craiova și Astra Giurgiu, iar jocul pare tot mai solid. Rivala ei, Viitorul, vine după o victorie chinuită cu Poli Iași, într-un meci în care a jucat în superioritate peste 80 de minute.

CFR Cluj - Viitorul LIVE VIDEO. CFR și Viitorul au inversat rolurile în acest sezon. Dacă în 13 mai 2017 aveam un Viitorul - CFR Cluj 1-0, care făcea campioană echipa lui Gică Hagi, acum avem un CFR Cluj - Viitorul care, conform datelor hârtiei, ar trebui să aducă titlul în Ardeal. Rămâne de văzut cât de arțăgos va fi Hagi în fața colegului și prietenului său din ”Generația de Aur”, Dan Petrescu.

CFR Cluj - Viitorul LIVE VIDEO. Casele de pariuri dau aproape sigură victoria celor de la CFR Cluj. Elevii lui Petrescu primesc o cotă de ”curtea școlii” pentru victorie: de la 1,22 la 1,27. Un rezultat mare al Viitorului în Gruia primește cotă între 10 și 15, pe când remiza e cotată la 5,50. Mai mult ca sigur, acest ”1 solist” va apărea pe toate biletele. Pentru o cotă ceva mai mare am putea încerca un ”sub 2,5 goluri”, cu valori de 1,65 - 1,74.

Concordia Chiajna - Dinamo LIVE VIDEO ONLINE... FCSB - Astra Giurgiu LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x