Antena Căutare

FCSB - Astra Giurgiu LIVE VIDEO ONLINE

FCSB - Astra Giurgiu LIVE VIDEO. Cel mai ”cu ochii pe livescore și cu urechile la radio” meci al ultimei etape se joacă pe Arena Națională. FCSB, locul secund din Playoff, primește vizita Astrei Giurgiu, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul FCSB - Astra este live video online, duminică, de la ora 20:45.

FCSB - Astra Giurgiu LIVE VIDEO. Două misiuni are FCSB-ul în această etapă: 1. să bată pe Astra, un lucru care pare la îndemână și 2. să spere că CFR Cluj nu va învinge Viitorul. Șansele ca partea a doua să se întâmple sunt destul de mici, însă roș-albaștrii speră la o minune. Speranțele au o rădăcină în urmă cu trei sezoane, atunci când Oțelul a luptat eroic, a învins la ASA Tg. Mureș, iar FCSB a devenit campioană, deși nu fusese în stare să bată la Iași.

FCSB - Astra Giurgiu LIVE VIDEO. În ceea ce privește meciul de pe Arena Națională, acesta are miză pentru ambele echipe. Dacă pe cea a gazdelor o cunoaștem, cea a oaspeților este legată de locurile 3-4, poziție care ar putea duce în sezonul viitor în Europa League. FCSB este perfectă pe teren propriu în 2018: numai victorii, cu excepția celor două ”clasice” 1-1 cu CFR Cluj. La ultima vizită pe Arena Națională, cu Edi Iordănescu pe bancă, Astra a plecat cu o remiză, 1-1.

FCSB - Astra Giurgiu LIVE VIDEO ONLINE

FCSB - Astra Giurgiu LIVE VIDEO. Cele două echipe vin după evoluții diametral opuse. Dacă FCSB a înviat cu CS ”U” Craiova, învingând cu 1-0 în infernul din Bănie, Astra a fost absentă total în meciul cu CFR Cluj, pe care l-a pierdut cu 0-2, chiar la Giurgiu.

FCSB - Astra Giurgiu LIVE VIDEO. La fel ca CFR cu Viitorul, și FCSB are o cotă extrem de modestă cu Astra: 1,25-1,30. Elevii lui Mulțescu primesc un gigant 12, iar remiza e cotată la 4,90-5,10. O cotă sigură la acest meci poate fi cea de 1,40 pentru ”peste 1,5 goluri”.

CFR Cluj - Viitorul LIVE VIDEO ONLINE... Poli Iași - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x