Antena Căutare

Chelsea trece usor de Monterrey si merge in finala Campionatului Mondial al Cluburilor

Chelsea s-a calificat in finala Campionatului Mondial al Cluburilor dupa ce a invins-o pe Monterrey, scor 3-1. In ultimul act al competitiei din Japonia, londonezii vor da piept cu brazilienii de la Corinthians.

36.648 de persoane au venit la Yokohama, pe stadionul Nissan, pentru a-i vedea la lucru pe detinatorii Ligii Campionilor! Chelsea si-a respctat statutul de favorita si i-a invins fara mari emotii, scor 3-1, pe mexicanii de la Monterrey.

Mata (17), Fernando Torres (46) si autogolul lui Darvin Chavez (48) au semnat golurile londonezilor si au trimis trupa antrenata de Rafa Benitez in finala CM al Cluburilor, editie desfasurata in acest an in Japonia.

Unicul gol al celor de la Monterrey a fost reusit in primul minut de prelungire de Aldo Nigris.

FINALA MICA

Duminica, 16 decembrie 2012, ora 09:30 - Al Ahly-Monterrey (Yokohama)

FINALA MARE

Duminica, 16 decembrie 2012, ora 12:30 - Corinthians-Chelsea (Yokohama)

ALTE STIRI DESPRE CHELSEA

- Inaintea semifinalei cu mexicanii de la Monterrey, Rafa Benitez si-a scos elevii in mijlocul orasului pentru o sedinta de pregatire. Sub privire mirate ale japonezilor, Torres si compania au executat cateva miscari de incalzire.

- Didier Drogba este foarte aproape de a semna cu Juventus Torino. Chiar daca a fost prezent la inmanarea inelelor pentru Champions League sau chiar la antrenamentele lui Chelsea, atacantul pare tentat de un imprumut in Italia.

Laurentiu Reghecampf vine astazi, de la 19:00, la GSP TV... "Lupul Singuratic" loveste in Italia! Udinese a avut doar un singur fan la meciul cu Sampdoria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x