Antena Căutare

Ciclistul belgian Frank Vandenbroucke, gasit mort intr-o camera de hotel

Ciclistul belgian Frank Vandenbroucke, in varsta de 34 de ani, a gasit fara suflare intr-o camera de hotel din Senegal. Anuntul a fost facut de o sursa apropiata runnerului, fara sa precizeze cauza mortii.

“Frank a fost gasit mort in camera unui hotel din Senegal si nu se cunosc cauzele decesului”, a afirmat sursa pentru France Prese. Potrivit unor ziare belgiene Vandenbroucke este posibil sa fi fost victima unei embolism pulmonar.

Considerat de specialisti unul dintre cei mai buni ciclisti ai generatiei sale, Frank Vandenbroucke, castigator al turului clasic Liege-Bastogne-Liege in 1999, a fost implicat in mai multe scandaluri de dopaj si in viata personala. In 2005, belgianul a incercat sa se sinucida dupa ce s-a despartit de sotie si fiica sa.

Invingator in 55 de curse, intr-o cariera stralucitoare dar tulburata, Frank Vandenbroucke era in Senegal in vacanta.

“Am fost sa-mi caut o sticla de vin, cea mai scumpa din pivinta mea, un Chateau Petrus 1961, si am baut in cinstea vietii mele. Am cerut sfatul unui medic: cu insulina a trebuit sa fie terminat”, scria belgianul in autobiografia sa, publicata acum un an.

In ultimele zile, aflat in cautarea unei echipe, Vandenbroucke asigura ca vrea sa revina si sa demonstreze ca poate inca sa concureze la un inalt nivel.
Dayro Moreno: "Pedrazzini este motivul pentru care nu am vrut sa ma intorc!"... Formula 1/ Rubens Barrichello a semnat pana in 2010 cu echipa Williams...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x