Antena Căutare

Ciprian Marica: "Vreau sa castig titlul cu Sttugart!"

Internationalul roman Ciprian Marica a declarat, luni, ca au existat unele discutii referitoare la un posibil transfer la Zenit Sankt Petersburg, insa a precizat ca vrea sa continue la VfB Stuttgart, echipa alaturi de care spera sa cucereasca titlul la finalul sezonului in Bundesliga.

"In actuala stagiune lupta pentru titlu este foarte stransa, iar atat timp cat sunt sanse vom lupta pentru a ne indeplini obiectivul. Tinand cont de situatia din clasament, cred ca putem termina chiar si pe primul loc", a declarat fostul atacant al lui Dinamo si Sahtior.

Marica a recunoscut ca oficialii lui Zenit, formatie care a eliminat pe Stuttgart in 16-imile Cupei UEFA, si-au manifestat interesul fata de serviciile sale: "Am auzit ca au avut loc unele discutii in acest sens, insa eu vreau sa raman aici si sa castig campionatul in Germania. In prezent imi doresc sa joc cat mai bine la actuala mea echipa si nu iau in calcul un transfer la alt club".

Internationalul roman a vorbit si despre evolutia sa din partida pe care Stuttgart a castigat-o in etapa trecuta pe terenul lui Karlsruhe: "A fost un derby local si ne-am bucurat foarte mult ca am obtinut cele trei puncte. Este o victorie care ne da moral inaintea meciului cu Dortmund. Antrenorul a decis sa ma inlocuiasca pentru ca aveam un cartonas galben si a vrut sa previna o eventuala eliminare, mai ales ca am avut o intrare mai dura la un adversar".

In final, Ciprian Marica a spus ca fosta sa formatie, Dinamo, va lua titlul in acest sezon din Liga I: "L-am sunat pe Marius Nicuale si l-am felicitat pentru golul din victoria din meciul cu Pandurii. Urmeaza sa vorbesc si cu Ianis. Ma bucur foarte mult ca a revenit cu gol. Este foarte important pentru el ca a marcat, reusita sa ii va da mai multa incredere pe viitor. Sunt convins ca Dinamo va lua anul acesta campionatul".

VfB Suttgart, locul 7 in Bundesliga, la sapte puncte in spatele liderului Hertha, a invins sambata pe terenul lui Karlsruhe, scor 2-0, in etapa a 22-a din campionatul Germaniei. La prima reusita a gruparii svabe, Marica a pasat decisiv, iar in minutul 64 a fost inlocuit cu Schieber.

sursa:newsin.ro
Oltchim=nationala! ... Bergodi: "FC Vaslui joaca mai bine decat CFR Cluj!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x