Căutare Live

Cissokho la Newcastle

Fundasul stanga francez e foarte aproape sa o paraseasca pe Lyon pentru o aventura in Anglia pe care si-o dorea inca din vara trecuta.

Aly Cissokho nu a evoluat in deplasarea de la Montpellier, pe care Lyonul a pierdut-o cu 1-0, golgheterul Giroud mentinandu-le pe gazde in plasa lui PSG.

Explicatia oficiala pentru absenta fostului jucator al lui Porto a fost accidentarea, dar motivul pare a fi altul.

Conform presei franceze, fundasul stanga e deja in drum spre Anglia, acolo unde luni va efectua vizita medicala ce va precede semnarea unui contract cu Newcastle. Acolo s-ar putea intalni cu fostul lyonez Hatem Ben Arfa, dar si cu Yoann Cabaye, care a evoluat sezonul trecut la Lille

Pretul de transfer ar fi in jurul sumei de 9 milioane de euro.

Foto: Hepta

Selymes, implicat intr-un acident de circulatie cu 4 victime... Real s-a distantat provizoriu la 8 puncte de Barcelona...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri