Clasamentul coeficientilor: Steaua si Vaslui, cele mai multe puncte pentru Romania

Steaua si FC Vaslui au contribut cu cele mai multe puncte pentru Romania in clasamentul coeficientilor, cele doua grupari aflandu-se in acest moment la cota 5,5 puncte acumulate. La polul opus se afla Dinamo - "cainii" au adus doar 1,5 puncte.


Romania se afla pe locul 18, cu 3,833 puncte. In fata noastra se afla, printre altele, Cehia (4,250), Grecia (4,4), Turcia (4,625) si Israel (4,75).

Ierarhia coeficientilor este dominata de Anglia (9,5 puncte). Spania se afla pe doi (7,571), Olanda pe trei (7,4), iar Germania pe patru (7,25). Surprinde clasarea doar pe noua a Italiei (5,785).

Romania mai poate acumula puncte in acest an, programul echipelor romanesti fiind urmatorul: Otelul (cu Basel si Benfica), Steaua (cu Schalke si AEK Larnaca), Rapid (cu PSV si Hapoel Tel-Aviv) si FC Vaslui (cu Lazio si Zurich).

sursa: Hotnews

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri