Antena Căutare

CM 2010: Anglia - Algeria 0-0/ Fara idei

Surpriza de proportii in Grupa C de la Cupa Mondiala, dupa ce Anglia a remizat cu Algeria, scor 0-0. Trupa lui Capello a acumulat doar doua puncte dupa doua meciuri si in acest moment este eliminata din competitie, ocupand locul 3 in grupa.

Cu un nou portar intre buturi, David James, si cu Carragher si Barry in primul 11, Anglia era hotarata sa nu mai faca aceleasi greseli din meciul cu Statele Unite. Insa algerienii s-au asezat foarte bine in defensiva inca din startul meciului, facand inutile atacurile, si asa sterile, ale englezilor.

In prima repriza, Anglia a fost inexistenta in atac, prima ocazie venind abia in minutul 30, cand Gerard a sutat puternic de la 25 de metri, dar portarul algerian a reusit sa respinga.

In partea a doua Fabio Capello i-a aruncat in lupta pe Wright-Phillips si Defoe, in speranta unui plus de prospetime, insa englezii si-au continuat jocul lipsit de idei, iar MBohli a trait fara prea mari emotii finalul partidei.

Remiza Angliei complica serios situatia in Grupa C, toate echipele avand sanse de calificare in optimile de finala.

Clasament Grupa C

1 Slovenia 2 1 1 0 3 - 2 4 pct.
2 SUA 2 0 2 0 3 - 3 2
3 Anglia 2 0 2 0 1 - 1 2
4 Algeria 2 0 1 1 0 - 1 1

Marian Pana este noul manager general al Universitatii Cluj... Alexandra Dulgheru, eliminata in semifinale la s' Hertogenbosch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x