Antena Căutare

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Motanul Ahile a prezis câștigătoarea meciului Franța - Belgia, din semifinalele Cupei Mondiale

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018: Franța-Belgia! În această seară, de la ora 21:00, Sankt Petersburg Stadium va găzdui prima semifinală a Cupei Mondiale. Față în față vor fi două echipe invincibile la acest turneu final: Franța și Belgia!

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018: Franța-Belgia! În această seară, de la ora 21:00, Sankt Petersburg Stadium va găzdui prima semifinală a Cupei Mondiale. Față în față vor fi două echipe invincibile la acest turneu final: Franța și Belgia!

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018: Franța-Belgia! Echilibrul acestui meci este unul aproape maxim. Vom avea pe teren 22 dintre cei mai buni și scumpi jucători ai planetei. Tocmai din această cauză, e greu de anticipat cinev va câștiga meciul. Organizatorii s-au gândit să ne dea o mână de ajutor și l-au scos pe Motanul Ahile la înaintare.

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018: Franța-Belgia! Pisica Ahile a fost pusă să aleagă între două boluri pline de mâncare. Unul cu tricolorul francez, celălalt decorat cu steagul belgian. Fără prea multă ezitare, animalul clarvăzător a mers la ”castronul belgian” cu mâncare. Așadar, iată o micuță surpriză la acest meci. Nu una mare, însă o surpriză, dacă ne uităm la cotele de la pariuri, ușor favorabile ”Cocoșilor”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018: Franța-Belgia! Motanul rus este urmașul caracatiței Paul în rolul de oracol. Paul a prezis cele 7 rezultate ale Germaniei la Mondialul 2014, iar în 2017 a anticipat victoria aceleiași echipe a Germaniei la Cupa Confederațiilor.

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018: Franța-Belgia! În 2018, Ahile a prezis corect victoriile Rusiei cu Arabia Sauditp și Egipt, victoria Iranului cu Maroc și victoria Braziliei cu Costa Rica.

BREAKING NEWS. Anunțul despre Michael Schumacher: „Suntem în măsură să vă informăm că Michael a...”... Aventuri periculoase la vânătoare cu Florentin Petre, Jean Vlădoiu și Cosmin Contra. Petre: ”Contra era să mi-o facă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x