Antena Căutare

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Australia - Peru - ora 17:00, grupa C! Când ”cangurii” au nevoie de ajutorul ”cocoșilor”

Australia - Peru, grupa C de la Campionatul Mondial. După ce ieri, grupele A și B s-au încheiat și au oferit primele două meciuri din ”optimi”, astăzi, Cupa Mondială se încheie pentru echipele din grupele C și D. În grupa C, Franța e deja calificată și joacă doar pentru onoare. Locul 2, Danemarca, joacă pentru siguranță, în timp ce Australia, locul 3, încă mai speră la o minune. Peru, locul 4, joacă și ea pentru onoare.

Australia - Peru, grupa C de la Campionatul Mondial. Elevii lui Bert van Marwijk au arătat onorabil cu Franța, în primul meci, iar apoi au jucat foarte bine cu Danemarca, într-o remiză, 1-1. Dincolo, Peru, deși eliminată matematic, a arătat excelent cu Danemarca, iar cu Franța au fost onorabili. Australienii speră încă la locul secund, însă șansele să îl obțină sunt mai multe decât mici.

Australia - Peru, grupa C de la Campionatul Mondial. Pentru ca Australia să se califice, sunt necesare următoarele condiții: Cangurii să învingă Peru, o echipă extrem de arțăgoasă, și Franța să învingă Danemarca, în condițiile în care cocoșii nu mai nicio tragere de inimă să mai forțeze, iar danezii au toate motivele să tragă tare în acest meci.

Australia - Peru, grupa C de la Campionatul Mondial. Australienii trebuie să ”învingă” și opinia bookmakerilor. La casele de pariuri, Peru e favorită în meciul de la Soci, programat de la ora 17.00, cu o cotă de 2,35 la 3,05. Remiza primește cota 3,50. Rămâne de văzut cine va câștiga: obiectivul cangurilor sau onoarea celor din Peru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipele probabile în Australia - Peru:

Australia XI: Ryan; Risdon, Sainsbury, Milligan, Behich; Mooy, Jedinak; Leckie, Rogic, Kruse; Nabbout

Peru XI: Gallese; Advincula, Rodriguez, Ramos, Trauco; Aquino, Yotun; Carrillo, Cueva, Flores; Guerrero

Clasament Grupa C după 2 etape:

  • 1. Franța 6 puncte (3-1
  • 2. Danemarca 4 puncte (2-1)
  • 3. Australia 1 puncte (2-3)
  • 4. Peru 0 puncte (0-2)

Programul Grupei C:

16 iunie, ora 13:00 - Franta - Australia 2-1
16 iunie, ora 19:00 - Peru - Danemarca 0-1
21 iunie, ora 15:00 - Franta - Peru 1-0
21 iunie, ora 18:00 - Danemarca - Australia 1-1

26 iunie, ora 17:00 - Danemarca - Franta (Moscova, Lujniki)
26 iunie, ora 17:00 - Australia - Peru (Soci)

UNA PE ZI! Bali, motivul pentru care fanii regretă eliminarea Costa Ricăi de la Mondiale! Galerie foto de infarct cu ace... Transferul carierei pentru un jucător de la echipa națională! Poate juca împotriva lui Messi și Cristiano Ronaldo în cel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x