Antena Căutare

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Maroc - Iran ora 18:00, grupa B. Derby-ul outsiderelor din grupa Spaniei și a Portugaliei

Maroc - Iran, grupa B de la Campionatul Mondial. A doua grupă a Mondialului este una care propune o finală încă din prima zi. Alături de Spania lui Iniesta și Portugalia lui Cristiano Ronaldo, din această grupă mai fac parte două echipe, Iran și Maroc

Maroc - Iran, grupa B de la Campionatul Mondial. A doua grupă a Mondialului este una care propune o finală încă din prima zi: Portugalia - Spania. Până la meciul vedetă de azi, trebuie să spunem că, alături de Spania lui Iniesta și Portugalia lui Cristiano Ronaldo, din această grupă mai fac parte două echipe, Iran și Maroc care, dacă fotbalul își respectă calculul hârtiei, nu ar trebui să emită pretenții la calificare.

Maroc - Iran, grupa B de la Campionatul Mondial. Cu Carlos Queiroz pe bancă la Iran și Herve Renard la marocani, cele două outsidere pot profita de ”mișcările” de trupe din loturile Spaniei și Portugaliei. Portugalia nu mai e echipa din 2016, atunci când defila la Euro 2016, iar Spania de azi nu mai e echipa de acum, nu doi ani, ci două zile, atunci când se despărțea de Julen Lopetegui, antrenorul care o califica en fanfare la Cupa Mondială. Cu frământările din culise și tensiunea care există între jucători și staff-ul federației, Spania nu va mai avea siguranța de dinainte de competiție.

Maroc - Iran, grupa B de la Campionatul Mondial. Revenind la meciul Maroc - Iran, acesta este un duel între două echipe care s-au calificat fără probleme la Cupa Mondială. Marocul lui Herve Renard a câștigat o grupă preliminară cu puternica națională din Coasta de Fildeș. Dincolo, Iranul fostului antrenor al Realului, Carlos Queiroz, a primit doar 2 goluri în grupa preliminară din Asia. Ambele au venit în ultima rundă cu Siria, un meci care nu mai conta pentru Iran.

Maroc - Iran, grupa B de la Campionatul Mondial. Atât Marocul cât și Iranul au câte 5 calificări la turneele finale ale Campionatului Mondial. Dacă Iranul nu a trecut niciodată de faza grupelor, în faza grupelor în 1978, 1998, 2006, 2014, Marocul are o performanță notabilă în 1986, atunci când a ajuns în ”optimi”.

Maroc - Iran, grupa B de la Campionatul Mondial. Marocul vine în acest meci după 18 meciuri (amicale și oficiale) fără eșec. Marocanii lui Benatia nu au mai pierdut de mai bine de un an, mai precis de pe 10 iunie 2017, atunci când pierdeau în Cupa Africii, scor 0-1, cu Camerunul fostului dinamovist Collins Fai. Dincolo, Iranul a pierdut două amicale în ultimele 3 luni: 0-1 cu Tunisia și 1-2 cu Turcia lui Mircea Lucescu.

Maroc - Iran, grupa B de la Campionatul Mondial. La prima vedere, Marocul are o echipă ceva mai valoroasă decât Iranul. Printre vedetele africanilor îi putem enumera pe Mehdi Benatia de la Juventus, Karim El Ahmadi de la Feyenoord, Aschraf de la Real Madrid și Belhanda de la Galatasaray. Va fi primul duel oficial dintre cele două echipe. Unica întâlnire de până acum a fost un amical, încheiat la egalitate.

Maroc - Iran, grupa B de la Campionatul Mondial. Cotele la casele de pariuri sunt destul de echilibrate pentru acest meci. Marocul e favorită, cu o cotă de 2,30, în timp ce Iranul primește 3,70. Remiza e cotată cu 3,00.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipele probabile în Maroc - Iran, din grupa B de la Campionatul Mondial:

MAROC XI: Mohamedi; Dirar, Saiss, Benatia, Hakimi; Boussoufa, El Ahmadi, Belhanda; Ziyech, Boutaib, Amrabat

IRAN XI: Beiranvand; Rezaeian, Hosseini, Pouraliganji, Mohammadi; Dejagh, Ezatolahi, Hajsafi; Jahanbakhsh, Ghoochannejhad, Azmoun

Grupa B:

  • Maroc
  • Iran
  • Portugalia
  • Spania

Programul meciurilor din Grupa B:

15 iunie, ora 18:00 - Maroc - Iran (Sankt Petersburg)
15 iunie, ora 21:00 - Portugalia - Spania (Soci)
20 iunie, ora 15:00 - Portugalia - Maroc (Moscova, Lujniki)
20 iunie, ora 21:00 - Iran - Spania (Kazan)
25 iunie, ora 21:00 - Spania - Maroc (Kalinigrad)
25 iunie, ora 21:00 - Iran - Portugalia (Saransk)

Loturile deplasate de cele două echipe la Campionatul Mondial:

MAROC:
Portari: Mounir El Kajoui (Numancia), Yassine Bounou (Girona), Ahmad Reda Tagnaouti (Ittihad Tanger)

Fundași: Mehdi Benatia (Juventus), Romain Saiss (Wolves), Manuel Da Costa (Basaksehir), Badr Benoun (Raja Casablanca), Nabil Dirar (Fenerbahce), Achraf Hakimi (Real Madrid), Hamza Mendyl (Lille)

Mijlocași: M'barek Boussoufa (Al Jazira), Karim El Ahmadi (Feyenoord), Youssef Ait Bennasser (Caen), Sofyan Amrabat (Feyenoord), Younes Belhanda (Galatasaray), Faycal Fajr (Getafe), Amine Harit (Schalke 04)

Atacanți: Khalid Boutaib (Malatyaspor), Aziz Bouhaddouz (Saint Pauli), Ayoub El Kaabi (Renaissance Berkane), Nordin Amrabat (Leganes), Mehdi Carcela (Standard Liege), Hakim Ziyech (Ajax).

IRAN:
Portari: Alireza Beiranvand (Persepolis), Rashid Mazaheri (Zob Ahan), Amir Abedzadeh (Maritimo)

Fundași: Ali Gholizadeh (Saipa), Majid Hosseini (Esteghlal), Milad Mohammadi (Akhmat Grozny), Mohammad Khanzadeh (Padideh), Morteza Pouraliganji (Alsaad), Pejman Montazeri (Esteghlal), Ramin Rezaeian (Ostende), Roozbeh Cheshmi (Esteghlal)

Mijlocași: Ehsan Haji Safi (Olympiacos), Karim Ansarifard (Olympiacos), Masoud Shojaei (AEK Athens), Mahdi Torabi (Saipa), Omid Ebrahimi (Esteghlal), Saeid Ezatolahi (Amkar Perm)

Atacanți: Alireza Jahanbakhsh (AZ Alkmaar), Ashkan Dejageh (Nottingham Forest), Mahdi Taremi (Al-Gharafa), Reza Ghoochannejhad (Heerenveen), Saman Ghoddos (Ostersunds), Sardar Azmoun (Rubin Kazan), Vahid Amiri (Persepolis).

foto: goal.com

Demiteri pe bandă în Liga 1! Doi antrenori care și-au salvat echipele de la retrogradare, dați afară într-o singură zi... Revista presei sportive, 15.06.2018: Griezmann a semnat, dar nu cu Barcelona; finala din grupele Mondialului se joacă az...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x