Antena Căutare

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Nigeria - Islanda ora 18:00, grupa D. Cine îl trimite pe Messi acasă?

Nigeria - Islanda, grupa D de la Campionatul Mondial! Începută cu Argentina mare favorită să o câștige, grupa D a Cupei Mondiale se vede pusă într-o situație mai mult decât surprinzătoare. După două etape, sud-americanii sunt ca și eliminați, iar locul lor poate fi luat de una dintre outsidere

Nigeria - Islanda, grupa D de la Campionatul Mondial! Începută cu Argentina mare favorită să o câștige, grupa D a Cupei Mondiale se vede pusă într-o situație mai mult decât surprinzătoare. După două etape, sud-americanii sunt ca și eliminați, iar locul lor poate fi luat de una dintre outsidere: Nigeria sau minunea de la Euro 2016, Islanda!

Nigeria - Islanda, grupa D de la Campionatul Mondial! Argentina - Croația 0-3, de ieri, face ca islandezii și chiar nigerienii, să spere serios la o calificare în optimile de finală ale Campionatului Mondial. Pentru Islanda, cea mai mică țară calificată în istorie la un Mondial, calificarea ar reprezenta un lucru absolut fabulos. După ce la Euro 2016 au ieșit din grupe și au eliminat Anglia în optimile de finală, minunații jucători islandezi pot acum să trimită acasă Argentina.

Nigeria - Islanda, grupa D de la Campionatul Mondial! Așadar, Islanda, țara cu 334.252 de locuitori, ar putea să lase acasă Nigeria, țara cu 186 de milioane de locuitori, și Argentina, țara cu 43 de milioane de locuitori. Dar asta nu mai surprinde cu nimic, atâta timp cât Islanda s-a calificat la Cupa Mondială, de pe locul 1, dintr-o grupă cu Croația, Turcia și Ucraina.

Nigeria - Islanda, grupa D de la Campionatul Mondial! În prima rundă de la Mondiale, Islanda a remizat cu Argentina, 1-1, într-un meci în care a jucat perfect pe plan defensiv, iar pe contraatac a lovit atunci când a fost cazul. De cealaltă parte, Nigeria a dezamăgit total cu Croația, meci în care nu a jucat absolut nimic și a pierdut, scor 0-2.

Nigeria - Islanda, grupa D de la Campionatul Mondial! Cotele pentru acest meci sunt perfect egale: Nigeria are 2,80 - remiza primește 3,10, iar Islanda e cotată cu 2,80. În pontul pe care îl recomandăm luăm în considerare disciplin islandezilor, cei care au arătat, nu de puține ori, că pot pune probleme oricui. Iar Nigeria nu este deloc o echipă solidă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipele probabile în Nigeria - Islanda:

Nigeria XI: Uzoho; Shehu, Ekong, Balogun, Idowu; Ndidi, Etebo; Moses, Obi Mikel, Iwobi; Ighalo

Islanda XI: Halldorsson; Saevarsson, Arnason, Sigurdsson, Magnusson; Gislason, Gunnarsson, Hallfredsson, Bjarnason; Sigurdsson; Finnbogason.

Clasament Grupa D:

  • 1. Croația 6 puncte (5-0) 2 meciuri
  • 2. Islanda 1 punct (1-1)
  • 3. Argentina 1 punct (1-4) 2 meciuri
  • 4. Nigeria 0 puncte (0-2)

Program Grupa D:

16 iunie, ora 16:00 - Argentina - Islanda 1-1
16 iunie, ora 22:00 - Croatia - Nigeria 2-0
21 iunie, ora 21:00 - Argentina - Croatia 0-3

22 iunie, ora 18:00 - Nigeria - Islanda (Volgograd)
26 iunie, ora 21:00 - Islanda - Croatia (Rostov)
26 iunie, ora 21:00 - Nigeria - Argentina (Sankt Petersburg)

Campionatul Mondial din Rusia 2018! Messi și Argentina, dezastru mondial! Finalista din 2014, călcată în picioare de Cro... Lionel Messi, anul umilințelor cu Barcelona și cu naționala Argentinei! De la ”manita” cu Real Madrid și setul cu Spania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x