Antena Căutare

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Serbia - Elveția, grupa E. Adversara României din Liga Națiunilor, la 3 puncte de ”optimi”

Serbia - Elveția, grupa E de la Campionatul Mondial! Fosta adversară a României de la Euro 2016, Elveția, și viitoarea adversară a ”tricolorilor” din Liga Națiunilor, Serbia, se întâlnesc azi, de la ora 21:00, în runda a doua din grupa E a Cupei Mondiale. Cele două vin în acest duel de la Kalinigrad după meciuri bune și rezultate pe măsură cu Brazilia și Costa Rica.

Serbia - Elveția, grupa E de la Campionatul Mondial! Serbia este, azi, față în față cu istoria. Dacă va câștiga meciul cu Elveția, țara vecină va trece pentru prima oară în istorie de faza grupelor. De la destrămarea Iugoslaviei (cea care are un loc 4 în 1930 și 1962), Serbia nu a trecut niciodată de faza grupelor la un Mondial: în 2006 și 2010.

Serbia - Elveția, grupa E de la Campionatul Mondial! Deși nu e mare distanță între ele, Serbia și Elveția se întâlnesc pentru prima oară în istorie după destrămarea Iugoslaviei. În schimb, cele două s-au întâlnit de 13 în anii în care Serbia făcea parte din Iugoslavia. Elvețienii au câștigat 5 dueluri, sârbii 6, iar două meciuri s-au încheiat la egalitate.

Serbia - Elveția, grupa E de la Campionatul Mondial! Elveția străbate o perioadă de excepție, cu un singur eșec în ultimele 23 de meciuri: au fost 16 victorii și 6 remize. Eșecul a venit în meciul cu Portugalia, din preliminariile Mondialului. Nici Serbia nu stă foarte rău la ultimele meciuri jucate. Au pierdut doar 3 din ultimele 14 întâlniri, dintre care două amicale cu Maroc și Chile în această vară. Ultimul eșec oficial a fost cu Austria.

Serbia - Elveția, grupa E de la Campionatul Mondial! Cotele la meciul Serbia - Elveția sunt extrem de echilibrate. Sârbii au 2,80 pentru succes, față de 3,05 cât au elvețienii. Remiza primește și ea valori mici, de 3,00-3,05.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipele probabile în Serbia - Elveția:

Serbia XI: Stojkovic; Ivanovic, Milenkovic, Tosic, Kolarov; Milivojevic, Matic; Tadic, Milinkovic-Savic, Ljajic; Mitrovic;

Elveția XI: Sommer; Lichtsteiner, Schar, Akanji, Rodriguez; Behrami, Xhaka; Shaqiri, Dzemaili, Zuber; Seferovic;

Clasament Grupa E:

  • 1. Serbia 3 puncte (1-0)
  • 2. Elveția 1 punct (1-1)
  • 3. Brazilia 1 punct (1-1)
  • 4. Costa Rica 0 puncte (0-1)

Programul meciurilor din Grupa E:

17 iunie, ora 15:00 - Costa Rica - Serbia 0-1
17 iunie, ora 21:00 - Brazilia - Elvetia 1-1

22 iunie, ora 15:00 - Brazilia - Costa Rica (Sankt Petersburg)
22 iunie, ora 21:00 - Serbia - Elvetia (Kalinigrad)
27 iunie, ora 21:00 - Serbia - Brazilia (Moscova, Spartak)
27 iunie, ora 21:00 - Elvetia - Costa Rica (Novgorod

BREAKING NEWS! Cutremur în naționala Argentinei după umilința cu Croația! Principalul vinovat, OUT ?... Biletul Zilei 22.06.2018! Meciurile sigure de vineri caută un nou câștig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x