Antena Căutare

Coasta de Fildes, la pas in semfinale

Elefantii au ajuns in penultima faza a Cupei Africii pe Natiuni dupa ce au trecut de gazdele din Guineea Ecuatoriala cu 3-0.

Coasta de Fildes nu a avut nicio problema in a trece de faza sferturilor de finala. Adversara in aceasta faza a competitiei i-a fost Guineea Ecuatoriala, una din gazdele Cupei Africii pe Natiuni din acest an.

Spectatorii prezenti pe Nuevo Estadio de Malabo au inceput sa creada intr-o minune abia dupa ce trecuse o jumatate de ora de joc. Arbitrul Eddy Maillet a acordat penalty pentru Cote d'Ivoire iar Drogba a trimis telefonat, permitandu-i portarului Emanuel sa respinga.

Insa atacantul lui Chelsea a primit 5 minute mai tarziu un cadou nesperat de la fundasul advers Kamissoko, a patruns in careu, a driblat tot si a deschis scorul cu un sut la coltul scurt. 1-0 la pauza.

In repriza secunda, acelasi jucator transferat in 2004 de la Marseille avea sa realizeze dubla. Didier s-a inaltat imperial peste toata apararea lui Gilson Paulo la un corner mai scurt al lui Yaya Toure si a trimis sub bara.

Tot sub bara a trimis pentru 3-0 si servantul de la golul al doilea dintr-o lovitura libera, de data aceasta perpendiculara pe poarta nefericitului Emanuel.

In semifinale, Coasta de Fildes va intalni invingatoarea dintre Gabon si Mali.

Foto: Intact Images / EPA

CSKA Sofia a transferat un jucator pentru 15 zile... Oltchim Ramnicu Valcea a debutat cu victorie in Liga Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x