Antena Căutare

Coman nu exclude posibilitatea ca antrenorul Dan Alexa să fie demis de la conducerea tehnică a echipei Astra Giurgiu

Preşedintele clubului Astra Giurgiu, Dani Coman, nu exclude posibilitatea ca antrenorul Dan Alexa să fie demis de la conducerea tehnică a echipei din Liga I.

Preşedintele clubului Astra Giurgiu, Dani Coman, nu exclude posibilitatea ca antrenorul Dan Alexa să fie demis de la conducerea tehnică a echipei din Liga I.

"Mâine vom avea o şedinţă, în care vom analiza rezultatele pe care le-am avut în aceste etape de campionat. Vom analiza ceea ce s-a făcut bine şi ceea ce s-a făcut mai puţin bine şi probabil vom lua deczile necesare", a declarat Coman, la sediul FRF, după tragerea la sorţi a meciurilor din Cupa României.

Întrebat dacă este posibil ca antrenorul Dan Alexa să fie schimbat, Coman a răspuns: "Fotbalul nu îţi oferă garanţii indiferent de echipa pe care o ai, de antrenorul pe care îl ai. Cert este că Dan este la antrenament azi, antrenează echipa, ce va fi în viitor vom vedea."

"Nu aş putea spune că sunt fericit, mă aşteptam la mai mult de la echipa naostră, dar am încredere că ne vom îndeplini obiectivele şi în acest an. Laszlo Balint este un antrenor bun, un antrenor tânăr, un antrenor de viitor, dar este un antrenor sub contract cu UTA Arad, o echipă care se află pe locul 2, cu un meci mai puţin şi nu ar fi nici frumos, nici profesionsit din partea mea să vrobesc de antrenorul altei echipe", a continuat el.

Articolul continuă după reclamă

Formaţia Chindia Târgovişte a învins, sâmbătă seară, la Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I.

În urma acestui rezultat, Astra ocupă locul 7 în clasamentul Ligii I, cu 15 puncte, după 11 etape. Echipa din Giurgiu este la egalitate de puncte cu formaţia FC Botoşani, de pe locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off.

Sursa : news.ro

Istvan Kovacs, în raportul său după ce l-a eliminat pe Iordănescu: Mi-a bătut obrazul, spunându-mi că este o nesimţire c... World Rugby cere scuze Georgiei după difuzarea unui cântec rusesc la finalul meciului cu Uruguay de la CM...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x