Căutare Live

Comisia de Recurs a FRF a decis: Mititelu ii e dator cu 7.000.000 € lui Piturca!

Comisia de Recurs din cadrul FRF a respins recursul Universitatii Craiova in cazul datoriei catre fostul antrenor din Banie, Victor Piturca.Cel mai probabil, Universitatea Craiova va merge la TAS pentru solutionarea problemei, dar sansele de reusita ale acestui nou recurs sint minime. Fostul antrenor al Craiovei, Victor Piturca, a raspuns acuzatiilor venite din partea lui Adrian Mititelu, spunind ca TAS-ul ii va da dreptate daca se va ajunge cu judecata acolo.

"Daca se ajunge la TAS, cei de acolo vor recunoaste ca eu am de primit 7 milioane. Tot ce am spus pina acum a fost adevarat si Mititelu crede ca daca vorbeste mai tare va influenta pe cineva. El ramine pentru mine un escroc si un prost. Daca nu plateste, echipa trebuie sa se desfiinteze! Oamenii din Craiova au nevoie de o noua echipa.

Eu nu m-am dus la Craiova sa ii iau banii lui Mititelu. Am ajuns acolo cu propriii mei bani, doar cu intentii bune si trebuie sa recunoasteti ca atunci cind am plecat de acolo echipa era pe o panta ascendenta", spunea Piturca in urma cu aproximativ doua luni.

sursa/foto: Gsp.ro


Rapid da de baut: face 89 de ani!... Ovidiu Ioanitoaia i-a spus lui Dani Otil cine ia campionatul...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri