Antena Căutare

Conducerea lui ”U” aduce dovezi: ”Exista bilete la derby care costa un leu si se impart prin Cluj!”

Directorul executiv al lui U Cluj, Cosmin Irimies, a prezentat in cadrul unei conferinte de presa astfel de tichete de acces la meciul de sambata.

Oficialii CFR-ului au anuntat ca preturile biletelor la derby-ul de sambata sunt aceleasi pentru toata lumea si sunt cuprinse intre 150 de lei si 250 de lei. Conducerea lui "U" a facut dovada ca lucrurile nu stau tocmai asa.

La conferinta de presa de azi, directorul executiv Cosmin Irimies a aratat presei bilete care valoreaza un leu si care ar circula in randul fanilor lui CFR Cluj. "Presa a sesizat in urma cu mai mult timp ca preturile la bilete vor fi foarte mari si se spunea ca sunt aberatii. Acum , tot presa a mentionat ca CFR Cluj imparte invitatii prin oras si din nou credeam ca sunt aberatii. Se pare ca , de fiecare data cand ne gandim la aberatii, ele se dovedesc a fi fapte reale. La club au sosit mai multi suporteri ai Universitatii, care ne-au adus biletele sa le vedem. Au valoarea de un leu si se impart prin oras. Avem vreo 50-60, se pot vedea", a spus Irimies.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Portugalia a facut scor de tenis cu Bosnia. Vezi rezultatele din barajul pentru Euro!... Ce Steaua sau Dinamo? Chipciu e dorit in Portugalia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x