Antena Căutare

Constantin Stefan e noul antrenor al celor de la HCM Constanta

Fostul tehnician de la Transilvania Cluj vrea sa ajunga cu HCM in "optimile" Ligii Campionilor. Cu punctaj maxim in campionat, dar cu patru infrangeri in startul actualei editii ale Ligii Campionilor, HCM Constanta a schimbat banca tehnica.

Oficialii campioanei Romaniei i-au acceptat demisia lui Ion Craciun si au mutat cu gandul la o calificare miraculoasa in optimi, aducandu-l pe fostul antrenor al Universitatii Cluj, Constantin Stefan. "Vreau sa am o perioada cat mai lunga la echipa, sa arat tuturor ca pot antrena HCM, ca echipa poate juca cu zambetul pe buze", a spus noul tehnician, care a fost prezentat oficial marti.

In varsta de 43 de ani, Constantin Stefan a semnat un contract pe un an si sapte luni, avand drept obiective castigarea titlului de campioana si a Cupei Romaniei, dar si o prestatie onorabila in Liga Campionilor.

"In Liga Campionilor HCM Constanta a dezamagit pe toata lumea si consider ca este momentul sa redevenim ce am fost. Cred ca am inceput acest drum inca de la Odorhei, cand echipa a castigat printr-o maniera categorica si speram sa continue si la Skopje. Ne propunem sa castigam cat mai multe puncte in Liga", a explicat presedintele Consiliului de Administratie al HCM, Micusor Constantinescu.

Nici jucatorii nu au scapat nepedepsiti pentru esecurile din Liga Campionilor, fiind sanctionati cu diminuarea drastica a contractelor pentru luna octombrie. Constantin Stefan, care a mai antrenat pe Dinamo, cu care a luat titlul in urma cu sase ani, HC Odorhei si Universitatea Cluj, ii va avea secunzi pe Alexandru Buligan si Eden Hairi.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Romania are patru halterofili calificati la Olimpiada de la Londra... Petre Grigoras, adus la Steaua de o blonda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x