Antena Căutare

Petre Grigoras, adus la Steaua de o blonda

Petre Grigoras, antrenorul formatiei Pandurii Tg.Jiu, a povestit la Radio GSP, in cadrul emisiunii "Fresh", cum a ajuns sa evolueze pentru Steaua la finalul anilor '80. In ziua in care a implinit 46 de ani, tehnicianul gorjenilor a dezvaluit ca propunerea nu i-a fost facuta de vreun conducator al clubului din Ghencea, ci de o frumoasa blonda.

"Am avut mai multe momente frumoase ca fotbalist, chiar daca n-am fost niciodata vioara intai. Transferul la Steaua, care a fost o surpriza si pentru mine, se afla insa printre cele speciale. Ajungeam la Steaua dupa doar un an de Divizia A. Nu am cum sa uit acel moment, mai ales ca primeam propunerea de la o femeie pe care o vedeam pentru prima data.

Pe atunci director sportiv la Steaua era Bogdan Radulescu. A venit cu sotia la Bacau, stateau in tribuna, nu-i cunosteam. Avea o sotie blonda foarte frumoasa si toti jucatorii se uitau numai dupa ea in tribuna, sa vedem pe cine asteapta. La final am vazut cu surprindere ca exact pe mine ma cauta. M-a intrebat daca vreau sa merg la Steaua si ca seara, la ora cinci, aveam bilet de avion.

M-am dus acasa, eram proaspat casatorit si proaspat tatic si mi-am dat seama ca e o sansa pentru mine. Am plecat seara, iar a doua zi decolam spre Spania intr-un turneu unde am avut ocazia sa joc cu Hagi, cu Lacatus, cu marii jucatorii de atunci ai Stelei din '89. O sa tin minte tot timpul acel turneu cu Bayern Munchen, cu Real Madrid si cu PSV", a povestit Grigoras la Radio GSP.

In sezonul 1989-1990, Grigoras a evoluat in 15 partide pentru Steaua si a dat doua goluri.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Constantin Stefan e noul antrenor al celor de la HCM Constanta... Romania - Grecia 3-1 \ Victorie clara in ultimul meci al anului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x