Căutare Live

Copilul lui Cosmin Seleși participă la Romanian Karting Masters alături de încă 170 de concurenți (Video)

Pe Cosmin Selesi il stim cu totii la tv. Este insa un alt om în preajma fiului lui. A fost alături de cel mic la Romanian Karting Masters alături de alţi 170 de participanţi.

Pe Cosmin Selesi il stim cu totii la tv. Este insa un alt om în preajma fiului lui. A fost alături de cel mic la Romanian Karting Masters alături de alţi 170 de participanţi.

Emoţiile sunt duble. O dată pentru că fiul lui, Tudor, participă la concursul de karting. Şi doi, pentru că este şi organizator şi trebuie să se asigure că totul decurge conform planului. De aici pornesc micile încurcături.

Cosmin Selesi: Îi mai dau sfaturi, dar nu prea am voie sa dau sfaturi. Are mecanicul lui, el e profesorul lui, nu pot să mă bag. Îl incurajez, da- atâta pot sa fac și asta poate sa facă orice părinte. În rest nu avem voie să facem nimic

Împreună cu Tudor, 170 de copii, cu vârsta cuprinsă între 5 şi 18 ani, au participat la prima etapă a campionatului naţional Romanian Karting Masters, organizat în Bacău.

A fost însă doar prima etapă. Urmează alte cinci, în Bucureşti, Târgu Secuiesc şi Bacău.

Timisoara va avea stadion modern de 32.000 locuri... O campioană europeană, găsită într-o baltă de sânge, în camera de hotel! Tânăra de 21 de ani și-a tăiat venele ...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri