Antena Căutare

Copilul lui Cosmin Seleși participă la Romanian Karting Masters alături de încă 170 de concurenți (Video)

Pe Cosmin Selesi il stim cu totii la tv. Este insa un alt om în preajma fiului lui. A fost alături de cel mic la Romanian Karting Masters alături de alţi 170 de participanţi.

Pe Cosmin Selesi il stim cu totii la tv. Este insa un alt om în preajma fiului lui. A fost alături de cel mic la Romanian Karting Masters alături de alţi 170 de participanţi.

Emoţiile sunt duble. O dată pentru că fiul lui, Tudor, participă la concursul de karting. Şi doi, pentru că este şi organizator şi trebuie să se asigure că totul decurge conform planului. De aici pornesc micile încurcături.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Împreună cu Tudor, 170 de copii, cu vârsta cuprinsă între 5 şi 18 ani, au participat la prima etapă a campionatului naţional Romanian Karting Masters, organizat în Bacău.

A fost însă doar prima etapă. Urmează alte cinci, în Bucureşti, Târgu Secuiesc şi Bacău.

Timisoara va avea stadion modern de 32.000 locuri... O campioană europeană, găsită într-o baltă de sânge, în camera de hotel! Tânăra de 21 de ani și-a tăiat venele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x